Hvor længe skal jeg gå rundt med is i maven?

Dette er IKKE reklame!

Der er kommet mange nye regler for bloggere, og en af dem er at når vi laver et sponsoreret indlæg, skal det fremstå meget tydeligt, at det er reklame. Men nu vil jeg lige sige, at nogle gange når jeg deler noget her på bloggen, er det min helt egen personlige mening og IKKE reklame. Dette indlæg er et af dem :-).

Jeg elsker at forkæle mig selv, og sidste uge besøgte jeg skønne Clinique Cure for første gang. Indehaveren er Rikke Ascanius den skønneste kvinde. Jeg fik ordnet mine fødder og fik den lækreste massage. Kender I den type behandler, der bare lige gør lidt ekstra for kunden, sådan er Rikke. Så derfor giver jeg Rikkede bedste anbefalinger :-).

img_1921

Du finde Clinique Cure her: Clinique Cure

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor længe skal jeg gå rundt med is i maven?