Jeg kniber mig selv i armen

Dette slår ALLE rekorder

Nogle gange har jeg været væk fra bloggen i længere tid, men dette slår alle rekorder. Mit sidste indlæg blev udgivet d. 3 september. Og hold op der er sket meget siden. Jeg må indrømme mit fokus har ligget et helt andet sted, og døgnet har bare ikke haft timer nok til, jeg har kunne nå det hele. Men jeg har det super godt! Der er sket virkelig mange ting for mig i 2017 både på godt og ondt, men heldigvis mest godt. Året startede med en hulens masse sygdom, og endte med feber kramper for Victoria i påsken. Det vil jeg ALDRIG glemme. Men heldigvis er Victoria blevet større, og har fået et meget bedre immunforsvar, så der er, syv-ni-tretten (Ja man er vel lidt overtroisk), ikke så meget sygdom mere.

Sommeren bød på en dejlig sommerhus ferie med familien, og det var faktisk der, hele ideen med webshop startede. Eller det vil sige, at jeg startede med at købe lidt tøj, jeg ville sælge i min klinik, men det tog hurtig fart, så i løbet af få uger startede vi en webshop op. Den har lige fået nyt look, og går nu under navnet By Harkjær. Og for at det ikke skal være løgn, åbner Dino og jeg en butik i Holbæk på tirsdag. Ja du hørte rigtigt.. En fysisk butik, hvor der vil være vores lækre tøj kollektion, interiør og selvfølgelig klinikken hvor jeg stadig tilbyder diverse behandlinger. Jeg glæder mig som et lille barn, butikken skal være et rart sted at komme. Og der skal være plads til hygge og en kop kaffe. Du finder os på Markedsgade 2 i Holbæk. Jeg håber så inderligt du vil støtte op om os og kigge forbi. Vi har lagt RIGTIG mange timers arbejde i dette koncept og er meget stolte af det. Så vi håber selvfølgelig, I bliver lige så glade for det som vi er.

Udover opbygning af ny butik har vi også købt hus som vi er i gang med at sætte i stand, så på stort set alle områder har der været gang i den i 2017. Så jeg glæder mig meget til at se hvad 2018 bringer.. Lidt mere ro ville ikke gøre noget hihi 😉 Men jeg kan da mærke jeg lever ik?

Rigtig god fredag aften ❤️

bh-col har det godt 🙂 Og jeg glæder mig til at få mere tid til at skrive herinde.

Rigtig god fredag aften

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kniber mig selv i armen