Hvad gør I derhjemme?

Dino må tage over

Kom nu tag dig sammen, din datter kan mærke, hvordan du har det! Jamen jeg kan ikke.. Hvordan skjuler jeg det, jeg virkelig føler? Jeg ved godt Victoria kan mærke min bekymring og usikkerhed, men kan man som mor skjule det? Som jeg skrev om Jeg har taget en kæmpe stor beslutning for Victoria, er Victoria ved at blive kørt ind i en ny vuggestue, men hold op jeg synes det er svært. Vuggestuen er helt ny, og der er de mest fantastiske pædagoger, men jeg er jo gået hen og er blevet lidt af en pylre mor, og mit hjerte kan ikke bære, hvis Victoria ikke har det godt. Idag da jeg skulle aflevere Victoria, kunne jeg mærke, at hun klyngede sig meget mere til mig end de sidste par dage, og det er selvfølgelig fordi, hun oplevede at jeg gik igår. Men shit det er svært!! Hun græd da jeg gik, men jeg kunne se igennem vinduet at en af pædagogerne gik rundt med hende, og viste hende forskellige ting. Jeg ringede til vuggestuen efter en times tid, og der sov hun, det er da et godt tegn ik? Men jeg sidder herhjemme med en klump i maven, men jeg ved også godt, jeg ikke kan beskytte Victoria for livet, og at hun helt sikkert ender med at være rigtig glad for vuggestuen, men lige nu puha.. Det er jo min lille mus. Det er nok bare sådan mor livet er.. Uhhh alle de bekymringer jeg synes bestemt ikke det er rart.

Det virker som om fædrene er lidt bedre til at køre deres børn ind i institutioner, de er lidt mere bestemte, og der er ikke så meget pyller.. Så jeg tænker det er en god ide at Dino tager over.. Og så alligevel, jeg vil jo også gerne være der for Victoria… Hvad har I gjort ved indkøring? Og har det taget lang tid?

img_7980

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Annette

  JEg tror det er en rigtig god ide at lade mændene tager over ved indkøring.
  Til april skal vores tredje barn starte i vuggestue og her er det far, som skal stå for det. Han har også stået for indkøring af de to andre, da han fik sidste del af barslen. Og det er gået rigtig fint. Selvfølgelig har de været kede af det flere gange – og hold op, jeg er gået tudende væk fra dagplejer og børnehave – og tudet i bilen hele vejen til arbejde. Det er SÅ hårdt at forlade dem, når man skal starte op igen – det er faktisk lidt en sorgprocess man skal igennem.
  Anywys, rigtig god ide at lade Dino tage over! Børn er bare morsyge og mor er (oftest) mere pylret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja Anette du har så evigt ret. Det kan være svært at skjule af ens hjerte bare siger tag hende med hjem. Dino har taget lidt over og det går okay, men der er dage hvor jeg skal aflevere f.eks idagg uuuhhhh det var svært.. Men ja jeg tror du har ret i at det er en sorgprocess <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Åhh det må være rigtig svært at skulle sige farvel til en lille ulykkelig pige.
  Det vigtigst du kan gøre er ikke at trække det i langdrag, det med at sige farvel. Se om du kan hjælpe hende lidt igang med en leg også bare sig farvel, mor kommer og henter dig senere.
  Alting er nyt og fremmet for hende nu, så det er helt naturligt at blive ked af det. Men når mor og far er gået, så går det virkelig hurtig over. Det er de færreste der græder længe bagefter.
  Jeg vil tro at efter et par uger så går det meget bedre. Hun skal lige have lov til at lære dem at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh Anja jeg håber du har ret <3 Det er så hårdt, men hun var heldigvis glad da jeg hentede hende igår 🙂 Så håber det er det samme idag, og imorgen får Dino æren af at aflevere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør I derhjemme?