Hvad er en rigtig mand?

Does everything happen for a reason…

 

Tror du der er en betydning med alt der sker? Jeg må indrømme, at jeg synes livet kan sende mange miks signaler, udsvingende kan være meget store indenfor kort tid.

Den ene uge tænker jeg WOW fedt nu kører det, og den næste uge tænker jeg WHAT… det kan ikke være rigtigt…  Hvordan har I det med skæbnen og karma?

Når dårlige ting sker er det altid fordi der venter noget bedre forude? Jeg synes det giver lidt ro at tænke på denne måde, jeg ved vi skal lære hele livet igennem, og at livet ikke er en dans på roser hele tiden, men hvad gør du for, at det er de bedste ting der sker for dig?

 ?

 marilyn

 

Skriv en kommentar

 • vanja carlsen

  Jamen, livet skal´ ha sine nedture, op og ud-sving, for at vi kan mærke forskellen og nyde når det går´godt….og lære af de dårlige valg, eller lave om på det, der føles forkert.
  Jeg har lært, at hele´ tiden fokusere på alt´ det gode, der er i og omkring mit liv, for med det´ som fokus, betyder det dårlige ikke helt så meget når det tager sit indtog i mit sind….livet er en stor rushe tur, det køre op og ned, og ingen af delene er for bestandigt…..intet vare ved, hvilket både er godt og skidt, det dårlige er godt, når det ophøre, men alt det gode, ville man jo gerne ha blev..men sådan er det ikke, og derfor er det vigtigt at vi NYDER nuét, værdsætter det gode, når det er´ der… <3, livet ender, ligesom alt andet, det vigtigste er, at vi får det BEDSTE ud af det, mens vi er her…..
  og jeg tror på visdom, kommer af erfaring…derfor skal vi igennem så hulens meget….:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Axen

   Du har SÅ meget ret, men nogle gange kan det være svært at blive ved med at holde fokus, men dette er nok også en af livets udfordringer. Jeg elsker også at jeg kan “mærke” livet på godt og ondt, men kunne godt tænke mig at kunne tøjle det lidt mere… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er en rigtig mand?