Sådan er min uge gået

Du har pisset på den forkerte datter

Jeg har her til aften læst denne artikel fra Bt. Rasende Linse Kessler til Karen Thisted efter Mopper-Klumme: Du har pisset på den forkerte datterJeg må sige, at jeg er måløs. Jeg er rystet over det Danmark, jeg indimellem er en del af.

Jeg har som en meget stor del af befolkningen fulgt med i familien fra Bryggen. Og jeg er blevet godt underholdt. Familien Kessler har uge efter uge, og år efter år vundet noget hos mig. Det sammenhold de har i den familie, er i dagens danmark ikke at finde mange steder. Det bånd de har, tror jeg der er mange der misunder dem. De har været igennem mange ting sammen og hver for sig. Men det der kendetegner familien, er at de er der for hinanden i godt og ond. Alle familier har deres gode og deres dårlige sider.

Når jeg så læser dette indlæg fra Karen Thisted, i en tid hvor der står nogle, der har mistet deres mor, mormor, oldemor, svigermor, et familiemedlem, og ikke mindst en sød, sjov og god ven. Ja, så bliver jeg simpelhen så skuffet over de medmennesker, jeg indimellem deler dette land med. For familien Kessler, var mopper deres stjerne og høvding. En som de elskede højt. Derfor syntes jeg egentlig, hvad der måske er sket for 20-30 eller 40 år siden er helt underordnet.

Hvorfor har man et behov for at blive hørt, om noget der egentlig ikke kommer en ved? og samtidig i en tid hvor de nærmeste sørger. Jeg kan ikke sige andet til det, end at Karen Thisted må have et enormt behov for at træde på nogen der ligger ned, eller et behov for at blive hørt. Et ego der har brug for hele tiden at få respons. Det kan nogen gange undre mig, at de mennesker der uden nogen sans for følelser bare blapre op, som Karen jo så tit gør. Kun for at blive hørt og for at få fyldt sit ego.

Nogen kan måske være uenige med mig. Men jeg kan ikke finde en eneste god grund til at skrive den artikel, hvis ikke det er for at blive hørt. Jeg kan på ingen som helst måde se, hvordan den skal gavne samfundet. Der et gammelt ordsprog der hedder “hvis du ikke har noget pænt at sige om andre, så skal du tie stille”

Og hvis Karen ville tage det til efterretning, ville vi næppe høre ret meget mere til hende. Så det sker nok ikke. Jeg håber Familien Kesler vil lade Karens artikkel passere og ignorere den, da artikler som den ikke fortjener taletid. Men jeg forstår godt, hvis det kan være svært.

Jeg kan her til sidst kun sige tak til mopper, for alle de timer hun har fået smilet frem på mine læber, og helt sikkert andres. Du blev et rigtigt folke eje.

R.I.P. Mopper

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er min uge gået