Vil du se hvordan jeg bor?

Ej det er da uhyggeligt

Ej jeg synes altså, det er lidt uhyggeligt.. Tro det eller ej, men jeg har også været ung, og gjort nogle ting som hører til i tenage årene, men jeg synes de unge er vildere idag. Jeg kunne da godt drikke mig fuld, men jeg rørte ikke stoffer, det har jeg aldrig gjort (jeg røg pot for første gang, da jeg var 34 år, og prøvede det kun en gang), den oplevelse kan jeg lige fortælle om en anden gang. Men når jeg ser piger på gaden idag, der er de der 17-20 år, synes jeg de ser så voksne ud. Jeg var slet ikke så kropsbevidst i den alder, og det er jeg faktisk rigtig glad for.

For et par dage siden hørte jeg om den nye dille blandt unge, Stick and Poke hvor de laver deres egen tatoveringer med almindelig kontorblæk.. Jeg tænker bare, hvordan tør I? Det virker som om unge idag ikke rigtig er bange for noget. Hvad tænker du? Er ungdommen vildere idag? Jeg tænker de skal passe lidt mere på sig selv idag, f.eks en tur i byen en aften der er flere knive og våben, de sociale medier der er med til at skabe det “perfekte” look for de unge. Jeg er glad for de sociale medier ikke eksisterede, da jeg var barn, og jeg bruger dem meget selv. Men jeg ved også, at jeg kan blive ramt af de perfekte billeder på en dårlig dag… Jeg håber verden er et fredeligt sted, når Victoria bliver teenager (jeg har vel lov at drømme) :-). Lad mig høre hvad du tænker..

image

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Det der “Stick and Poke” er altså ret gammelt 🙂
  Jeg er 1992’er, altså 24 år gammel og da jeg var 13-14 år, altså i 2007, der lavede mange af mine klassekammerater også tatoveringer på dem selv og hinanden. Det foregik ikke i fritiden, men i vores timer med blæk fra en ødelagt kuglepen og en passer. Det blev så populært, at man til sidst i min årgang vidste hvilken passer og kuglepen fra Bøger & Papir, som var bedst til det og det skulle man jo have. True story… gjorde det aldrig selv, for havde ikke lyst. Heldigvis for så er jeg da en af de få fra min årgang, som ikke render rundt med eks kærester fra folkeskolens navne og grimme krusseduller på hænderne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Wow… det vidste jeg ikke.. Men godt du ikke hoppede med på den.. Jeg forstår bare slet ikke man tør..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du se hvordan jeg bor?