Skal Victoria på instagram?

Ej det var ikke lige planen

Jeg må indrømme de sidste par måneder har været lidt hårde. Dinos mor gik bort 1 marts, hun er savnet hver dag, det var alt for tideligt. Vi har brugt en del weekender i Jylland, for at rydde op på hendes gård. Derudover har vi solgt huset (hvilket er mega fedt!), fundet lejlighed, kørt Victoria ind i dagpleje og jeg prøver stadig at lande i rollen som mor med op og ned ture… Og jeg må indrømme, at jeg nu er ramt af en boomerang, jeg er træt ind i sjælen… Og når jeg prøver at planlægge noget, sker der liiggee noget, så det ryger i vasken – og det er jeg bare slet ikke god til.

Dagen Idag har ikke været meget anderledes, Dino skulle holde fri, så vi kunne nå noget herhjemme, vi skal igang med at pakke ned. Men efter et par timer ringede Victorias dagplejemor, Victoria var ikke på toppen, ind og hente hende og så ja.. Så gik den dag. Jeg har glædet mig hele dagen til at stene til Orange nye afsnit, men klokken blev mange før vi kom igang, for da Vivtoria skulle puttes får hun mælken galt i halsen og kaster op ud over det hele 🙈… Så det blev til et afsnit og rimelig tideligt i seng…Imorgen holder jeg hende hjemme, bare så jeg er helt sikker på hun bliver frisk.

Men for f… Jeg har brug for noget ro og stabilitet ❤️… Eller har jeg? Jeg ved snart ikke, hvad jeg har brug for? Jeg husker de aftener, hvor jeg kunne sludre med mine veninder i telefonen og bare hygge og slappe af, jeg føler, jeg er alert hele tiden for hvad sker der nu..

hhhhmmm ja de blog indlæg jeg havde planlagt at skrive Idag blev ikke skrevet, så derfor får I dette impulsive indlæg ❤️.. Lige fra hjertet..

Godnat herfra…

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Monica

  Også troede man at man skulle ind og læse at der var sket noget helt forfærdeligt (her og nu!) – men så beskriver du jo bare hverdagen for os med småbørn… Har selv været hjemme hele denne uge med min datter som blev syg efter 1 1/2 i vuggestue – that’s life! 🙂
  Synes engang i mellem du hænger dig i for meget og det virker som om du fokuserer på det der ikke kører.
  Just sayin’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Monica

   Det er da helt ok du synes det, nu er det jo min blog, og her jeg får luft, så det er min måde at skrive på. Du vælger da helt selv om du vil læse med! Men du kan evt. scrole lidt ned på bloggen og finde en masse positivt.
   God bedring med din datter :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Jeg har det på mange måder ligesom dig. Har haft svært ved moderrollen men ikke desto mindre har jeg 3 dejlige børn i alderen 3 mdr – 6 år… Jeg vil bare sige at det ikke bliver bedre med planlægning og uforudsete ting som årene går. Vores dreng på 6 år har lige fået en grim sygdom der gør at hans hofte er ved at smuldre væk. Smerter, kørestol og operation bliver nu en del af vores hverdag. Det er frygteligt st man aldrig kan slappe helt af og nyde hverdagen og livet af bare frygt for at der sker de små noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh det er jeg ked af at høre, jeg ønsker jer virkelig ALT det bedste, det må være så hårdt. Nej der kan altid komme uforudsete ting det kan der jo også med en selv. Det gælder nok om at lande i at sådan er det og nyde alle de gode dage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Jeg forstår dig godt.Ens liv bliver forandret når man får børn. Men jeg som har mistet mine børn vil give penge for at få en hverdag med små børn også selvom det er hårdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh det gør mig ondt at høre <3 Det må være forfærdeligt, så jeg forstår godt din tankegang… Jeg er også meget taknemlig både for min datter og min mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Juliane pigen. Bange for at, du kommer til at stå foran en kæmpe udfordring, det næste år frem 🙈 Ja for ikke og snakke om de næste mange.. Man må lære at, leve med at, man kommer til at, føle sig, som en der er dårlig til aftaler, mht at komme ud af døren, eller tit må aflyse. Og det at, man intet for nået på en dag. Eller at du er såå udkørt og bare har lyst til at, ligge dig til at sove og først vågne og stå op, når du har lyst.
  Heldigvis er du såå heldig at, have en god mand ved din side, som tager halvdelen af byrden. Her har det altid forgået alene, her er der ingen som tager over, på noget tidspunkt, det ved du. Folk der ikke har børn, tror jeg ikke, kan sætte sig ind i hvor hård det en gang i mellem kan være. (Eller altid er)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Karina

   Ja der vil nok være udfordringer mange gange, men jeg tænker på at det også handler om at lande i at sådan er livet nu <3. Ja jeg har en fantastisk mand og det er jeg også dybt taknemmelig for. Og nej det kan man ikke før man selv har prøvet det ingen tvivl om det.

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal Victoria på instagram?