Den vildeste beslutning

Ej øv

Jeg har længe set frem til denne påske ferie, jeg synes, der har været ret meget at se til i dette år. Nu er barnedåben vel overstået, det var virkelig en dejlig dag En vild barnedåbVi har fået sat vores lækre hus til salg Den vildeste beslutning2016 har allerede budt på op og ned ture, nye udfordringer, glæder og sorger. Men jeg må sige, at jeg i det store hele stadig har troen og håbet om, at 2016 bliver et fantastisk år.

Ej øv ikke nu… Dino er blevet mega syg, jeg har faktisk ikke set ham så syg før, og idag vågnede jeg op med mega ondt i halsen, men jeg krydser, alt hvad jeg kan, for at det ikke bliver til mere, og det vigtigste af alt at lille Victoria ikke bliver smittet ❤️. Åh lad os blive friske hurtigt ❤️.

Så lige nu ser vores påske ferie således ud… gode film, tv serier og en masse lange varme bade, hygge med Victoria og ud og gå lidt i det smukke vejr. Hvad skal du lave i påsken?

julianeaxen.com

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste beslutning