Nu ved jeg hvornår jeg bliver mor

En bølge af lykke men som også er mega angst provokerende

Vente vente vente… På den der helt vildt underlige, jeg ved ikke hvad, jeg skal gøre af mig selv måde…Som du måske har læst, fandt jeg i fredags ud af, hvornår jeg senest bliver mor Nu ved jeg hvornår jeg bliver mor, og jeg må indrømme, at jeg prøver ikke at tænke alt for meget over det, for så bliver jeg helt rundtosset. Jeg ridder på en bølge af lykke, men hold op hvor er det også mega angst provokerende, og jeg håber bare at alt går godt indtil vores lille pige kommer til verden. Men en ting er sikkert min kærlighed til Dino vokser dag for dag ❤️. Jeg er så spændt på denne oplevelse, der står lige for døren, som vi skal have sammen, jeg kan kun forestille mig at vi kommer endnu tættere på hinanden.

Tænk at jeg Juliane skal være mor, jeg har drømt om det i så mange år, og lige pludselig føles det så vildt og fremmed… Selvom jeg nu kender tilstanden gravid, og på en eller anden underlig måde, har vænnet mig til det, har jeg stadig svært ved at forstå, at der ligger en lille baby inde i mig… Og min største bekymring er lige nu, at jeg er nervøs for, at der sker hende noget, inden hun kommer ud. Jeg har lige haft nogle hårde hovedpine dage, hvor jeg har taget en del medicin, og så bliver jeg nervøs for om hun er ok. Jeg tror, det at jeg har båret på hende i 9 måneder, og har haft op og ned ture med hende, gør også at jeg nu bare krydser alt hvad der kan krydset for at alt går godt.

Nu vil jeg prøve at slappe af og se om jeg kan finde en god film der kan abstrahere mine tanker 🙂

God søndag aften til jer.

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu ved jeg hvornår jeg bliver mor