Vi er heldigvis flere der er i samme situation

En dårlig blog dag

Kender I det, de dage hvor tiden bare flyver afsted? Sådan har min tirsdag været… Jeg havde planlagt, hvad jeg skulle nå idag, og det er skredet fuldstændig, men ved I hvad, det har været en super dejlig dag alligevel, så jeg prøver at skubbe de ting til side, som jeg ikke har nået… Jeg havde nemlig rigtig meget blog arbejde, jeg skulle nå idag, derfor har det været en dårlig blog dag… Det kræver meget tid at holde bloggen opdateret, og jeg elsker det, men der er bare dage hvor tiden flyver afsted idag…

Jeg sov længere end planlagt, snakkede med min søster en times tid i telefonen, så Dino en halv times tid, og så skulle jeg have fart på da jeg skulle til Doula. Jeg var hjemme igen ved 17 tiden, og så skulle jeg lligggee ordne lidt praktiske ting og nu sidder jeg her 🙂

Men ved I hvad, jeg er fyldt op med gode energier, og jeg har virkelig nydt dagen… Imorgen står den på fotoshoot til en artikel jeg skal være med i, jeg håber det bliver nogle gode billeder, selvom jeg har den kæmpe mave 🙂

Nyd jeres aften ❤️

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er heldigvis flere der er i samme situation