Historien om Balto ♥

En ekstra julegave til dig.. Vind de fede ”Amalie” Øreringe fra Nørgaard Design Copenhagen

Til alle jer dejlige mennesker der følger mig her på bloggen, jeg synes I skal have en julekonkurrence og muligheden for at vinde disse skønne sorte øreringe. Det I skal gøre er at like dette opslag på Facebook, dele linket med jeres venner og sidst men ikke mindst, skrive hvorfor det er dig, der skal vinde her på bloggen!
Øreringene er fra Nørgaard Design Copenhagens samarbejde med Amalie og Lotte. Amalie bærer øreringene ofte og er vild med designet.
I kan se mere til de skønne smykker her:  Nørgaard Design
Vinderen får besked d. 24 december 2012 ?

 

Skriv en kommentar

 • De øreringe er simpelthen så flotte – ligner 1 million, både til en aftenkjole, men også til jeans, hvid skjorte og stilletter.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Flygenring

  Jeg skal vinde, fordi disse super flotte øreringe vil helt sikkert klæde mig 😉 Men ellers ville det være fantastisk med en extra julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Poulsen

  Jeg skal vinde fordi jeg syntes i laver nogle super smukke smykker 🙂 Men det er jeg jo nok ikke den eneste der syntes men ved ikke hvad jeg skal skrive for at vinde andet end at være ærlig og sige i laver nogle fantastiske flotte smykker og håbe det er nok til at vinde 😉 og ellers så vil jeg da lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår med alt godt fremover 🙂 og at jeg glæder mig til at følge jeres smykker i det nye år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber på at jeg bliver den heldige, så jeg kan give gaven videre til en dejlig veninde som helt sikkert fortjener det.

  Jeg har ikke selv huller i ørene, men jeg ved at min veninde ville blive lykkelig for denne gave.

  Derfor håber jeg på at jeg bliver den heldige <3

  //Simse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om Balto ♥