Gæsteblogger Christina Gettermann Havning, så snart jeg fik chancen gav jeg hende til andre

En kæmpe udfordring

I hele mit liv har jeg været meget punktlig, struktureret, omhyggelig og ikke mindst perfektionistisk. Disse egenskaber kan såmænd være rigtig gode, men hold op jeg er kommet på prøve efter jeg er blevet mor. Jeg føler hele tiden jeg er liigggee lidt bagud med mange ting, men det der fylder allermest er nok min blog. Jeg når ofte slet ikke det jeg gerne vil. Jeg har så meget, jeg gerne vil dele med jer og høre jeres mening om. Jeg er heller ikke typen (selvom det måske er sundt nogle gange) der kan lade hjemmet fylde med rod og vasketøj. Det giver mig simpelthen mere stress, men det er helt sikkert en øvelse for mig, at være i nu’et og bare nyde Victoria. Er der andre der har det på samme måde som mig? og har du nogle gode råd?

julianeharkjaer.dk

Det vigtigste af alt er jo at Victoria har det godt, men det kræver også en frisk overskuds mor ❤️.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Christina Gettermann Havning, så snart jeg fik chancen gav jeg hende til andre