Ej øv

Endelig nu er det min tur

Der er rigtig mange ting, man ikke må når man er gravid, jeg synes indimellem, det går lidt over gevind. Det jeg gjorde var at følge mit hjerte og min mavefornemmelse, jeg tror, vi ved og kan mærke så meget mere omkring vores egen baby i maven, og føles det ok, synes jeg, man skal gøre det. Det jeg ikke gjorde var at få botox, filler i mine læber, ryge, fik farvet mit hår ned i bunden. Men ellers var der egentlig ikke så meget andet, jeg lavede om på. Men det jeg har savnet helt vildt er botox og filler, og nu er det endelig blevet min tur til at få det lavet igen wwwweeeee!!!!

Jeg har fundet en fantastisk klinik i Roskilde som hedder Skønvirke, de har også en afdeling i Kastrup, du kan se deres side her: Skønvirke. Jeg har fået en sublim service, og jeg glæder mig til min behandling på onsdag. Jeg skal nok lægge før og efter billeder op. Jeg elsker store læber, ja endda på randen til ande mund, plastik fantastisk! Jeg synes det er så fedt, at man kan gøre så meget ved ens udseende idag, hvis der er noget man er ked af. Jeg er enig i, at det ikke skal tage overhånd, men jeg ved da fra mig selv, at når man først går igang, kan det være svært at stoppe igen. Men er det ikke også okay?

Hvor langt vil du gå? Og har du fået lavet noget som ændrede på dit selvværd?

julianeaxen.com

Under min graviditet fik jeg mange beskeder om, hvordan jeg ville ændre mit syn på mange ting, når jeg blev mor. Det er jeg til dels enig i, jeg har ændret mit syn på babyer og børn, det er der ingen tvivl om, men ang. mit udseende betyder det stadig helt enormt meget for mig. Jeg mangler stadig at tabe nogle kilo, og de sidste uger, er jeg faldet i sukker fælden igen, jeg er blevet afhængig af Snøfler hihi 🙂 Men lige præcis idag prøver jeg at bryde denne vane og komme tilbage til nej tak til alt det usunde. Jeg skulle også gerne igang med træningen igen, men da Dino er meget syg, har jeg Victoria stort set på fuld tid, men jeg håber, jeg kommer afsted en af de næste dage.

Men nu ser jeg frem til min behandling på onsdag, og jeg glæder mig til at dele billeder med jer, og måske der kommer en lækker konkurrence på et tidspunkt, så hold øje med bloggen 🙂

Nyd denne dejlige fredag ❤️

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Nethe

  Jeg synes man skal få lavet det man vil, så længe man er glad.

  Men vil lige rette dig i at det er ikke selvværdet du ændret på. Hvis det er noget som kunne blive ændret så er det selvtilliden – ikke selvværdet.
  Mange kender ikke forskel. Der er stor forskel. Selvværd er at du ved at du er god nok som du er.
  Selvtillid er at du føler dig god til at præstere, føler dig lækker osv. Det kommer af at blive rost og bekræftet af andre. Men uden selvværd tror man ikke på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvad tog du af medicin under graviditeten og hvor ofte nu hvor du har kronisk hovedpine? Spørger fordi jeg selv har kronisk hovedpine, og er gravid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg tog kodimagnyler, Panodil, maxalt, morfin og anti dep mod smerter. De første 3 måneder tog jeg ik så meget men derefter stort set dagligt. Jeg fik også piller mod kvalmen under stort set hele graviditeten. Føler med dig håber du finder en god løsning mod dine smerter under graviditeten ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvem bruger I til at lave jeres bryn? Min mor skal have det lavet, men det er svært at gennemskue hvem der er dygtig 🙂 Det kan jo trods alt ikke vaskes af 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Til permanent make Up har jeg brugt Susan fra Noveau art på Østerbro og Camilla fra permanent make Up.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg synes at man Skal gøre lige præcis hvad man vil. Hvad der gør en glad.
  Jeg fødte mit 2 barn for 12 uger siden og går stadig op i mit udseende.
  Skal have lavet permanent makeup på mine bryn søndag😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Er så enig og hvor fedt du stadig går op i dit udseende 🙂 Jeg elsker permanent makeup…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej øv