Vi har truffet en meget stor beslutning

Endnu en kæmpe stor beslutning

En ting er sikkert, Dino og jeg ligger ikke på den lade side! Og 2018 har været et år med op og ned ture – svære valg – lange samtaler – meget hårdt arbejde – teamwork – og lige lidt flere svære beslutninger.

Men som jeg har luftet for jer på min instagram, (du er velkommen til at følge med i mit univers), tog vi for nogle uger siden, endnu en KÆMPE stor beslutning. Og idag kom dagen – vi har simpelthen valgt at sætte vores smukke hus til salg. Yes du hørte rigtigt – og ja det er andet hus, vi har renoveret på 4 år. Men det er blevet vendt og drejet herhjemme, og nu føles beslutningen helt rigtigt. Vi har renoveret huset, og det står virkelig smukt og indflytningsklart – og der er ikke sparet på detaljerne. Her får du sindsyg meget hus for pengene!

Du kan se huset her: Vores lækre hus

Måske tænker du, hvad skal I nu? Og ja det er et godt spørgsmål :-). På fire år har vi boet fire steder – og nej det kan ikke blive ved. Men huset er simpelthen blevet for stort til vores lille familie på tre. Vi vil gerne have noget mindre, og forhåbentlig skal vi ikke igennem en kæmpe renovation igen! Men ja lad os nu se 😉

Men vi er virkelig stolte af dette hus, her er så god energi og virkelig gode muligheder – vi har indrettet det, med lækre detaljer og plads til en stor familie, eller bare et par der gerne vil have god plads…

Skal du ikke forbi og se det? 

Del meget gerne – det vil betyde rigtig meget for os 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har truffet en meget stor beslutning