Bump på vejen - men er heldigvis landet blødt

Er det bare mig eller gør du også det?

Indeholder reklame.
Elsker du også lækre ting til hjemmet? Jeg er nok lidt af en shopaholic, når det kommer til shopping til hjemmet, min datter, beauty og nips. Jeg bliver så glad, når jeg lige kan klikke smukke ting hjem til hjemmet – det bruger jeg ofte mine aftener på. Derfor er jeg virkelig glad for online shopping. Webshoppen Stori.dk er en af mine favoritter, og i min sidste ordre gik jeg lidt amok i Meraki ting. Der blev shoppet både den lækreste opvaskebørste, viskestykke, ansigtsmaske, duftpinde, duftlys og make up wipes. Mærket Meraki kan noget! Det er virkelig smukke styles og lækre hjemmepleje produkter.
Jeg er jo lidt vild med nemme løsninger, og med Meraki makeup wipes, fjerner jeg nemt min make-up om aftenen. Hvordan fjerner du din make-up?
Er der andre end mig, der synes det er hyggeligt at sidde om aftenen og shoppe på nettet? Det sker faktisk også, at jeg en hel aften sidder og putter ting i en indkøbskurv, – og så kommer jeg fra det, og så får jeg aldrig bestilt de ting, jeg har brugt SÅ lang tid på at finde… Dino forstår det slet ikke haha 🙂 Det er en kvindeting ik?
Men Storihar også en masse andre lækre mærker, jeg har forelsket mig i en masse fine ting fra Kristina Dam. 
Jeg elsker at tingene er smukke, elegante og enkle. Disse fine skål/vaser overvejer jeg meget – jeg synes de passer perfekt ind i vores fine hjem. Er de ikke smukke?
Stori har formået at samle mange smukke æstetiske mærker, så er du vil med indretning kig forbi deres shop. Stori forhandler også Normann Copenhagen, Louise Roe, Nicolas Vahé,som er kendt for sine lækre og smukke krydderi blandinger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bump på vejen - men er heldigvis landet blødt