Jeg nærmer mig målet

Er det dig jeg kan bruge?

På søndag går det løs, der starter jeg på eyelash exstensions kursus, jeg glæder mig HELT vildt til at komme igang. Jeg har haft gang i den store oprydning herhjemme, for at gøre plads til en briks, hvor jeg kan øve mig på skønne kvinder. Som I ved bor jeg i Holbæk, og jeg skal bruge 3 skønne kvinder at øve mig på. Jeg ved selvfølgelig meget mere efter på søndag, men det ville være dejligt at få nogle aftaler i hus allerede nu :-).

Det koster ikke noget og tager ca. 2 timer, du skal have vipperne fyldt op ca. 14 dage efter de er lavet. Alt er uden beregning, men du skal være tålmodig 🙂 Så vil du have flotte vipper i julemåneden send mig en mail på blogger@julianeaxen.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

img_8204

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg nærmer mig målet