Jeg tør ikke helt tro på det

Er det for tidligt?

Det kan godt være der bliver et ramaskrig over dette indlæg, men jeg har nu alligevel lyst til at høre jeres mening :-).

Jeg har den seneste tid set flere billeder på Instagram, hvor helt små piger har neglelak på, vi snakker helt ned til 6 måneders alderen. Jeg må indrømme, at jeg først blev lidt foraget og meget dømmende. Men så har jeg tænkt over det, og er kommet frem til, ja hvorfor ik?

Victoria synes altid mine negle er meget spændende, både fordi de er lange og tit i flotte farver, og jeg laver jo også shellac i Beauty by Harkjær. 

Jeg har tænkt over, om jeg skulle købe en økologisk børnevenlig neglelak, men kunne ikke helt gennemskue det da jeg kiggede på nettet. Så idag købte jeg en glimmer neglelak og Victoria fik neglelak på. Hun strålede og kiggede på sine små finger mange gange resten af dagen… Men hvad tænker du er det for tidligt? ❤️

img_2089

4 kommentarer

 • Camilla kjær

  Hej Juliane.
  Jeg synes helt klart at du som mor, er i din fulde ret til at gøre de ting med din datter, som du mener er i orden.
  Men jeg vil rigtig gerne anbefale neglelak fra mærket snails. De er børnevenlige, uden skadelige kemi og kan vaskes af med varmt vand og sæbe. 😊 Jeg arbejder i butikken kongebørn i Brønshøj og der forhandler vi de neglelak, glimmere og stickers til neglene. 👌🏼 Men mener også at de kan findes på nettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Tusind tak for tippet Camilla dem skal jeg helt sikkert have fat i 🙂 💕

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Skoubo

  Hej Juliane

  Nej det er ikke for tidligt,jeg har et barnebarn som også vil være moderigtig og smart

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Ja de ved godt hvad de vil de små 💕

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tør ikke helt tro på det