Så meget har jeg nået idag

Er det iorden?

Nu hvor jeg er blevet mama, er der mange ting at tage stilling til. Jeg vokser i rollen hver dag, og jeg tror faktisk, jeg bliver en helt ok mor. Der er ingen tvivl om, at jeg gør mit bedste hver dag, selvfølgelig vil der komme bump på vejen, men Victoria skal vide hvor højt jeg elsker hende, og at jeg gør alt hvad der står i min magt for at gøre det rigtige for hende.  Nu hvor jeg blogger og er ret aktivt på Facebook og Instagram, har jeg tænkt meget over, hvor meget kan man lægge på nettet med sit barn… Hvad er jeres holdning? Jeg elsker jo at dele ud af mit liv, og jeg er en meget åben person, men hvad hvis Victoria er lige modsat? Jeg ved bloggeren Mascha Vang deler rigtig meget med om sin datter, og hun har sin egen Instagram profil men er det for meget? Vores børn vokser jo op i en anden tid end os, alle er på de sociale medier, og ingen ved hvordan verden ser ud om 10 år.

Jeg tjekke altid med Dino, om det er ok, det jeg deler med Victoria, det er jo også hans datter, og jeg synes jeg er rimelig selektiv. Nu ammer jeg ikke, men jeg kunne ikke drømme om at lægge et billedet på hvor Victoria fik bryst, jeg ville ikke selv synes det var rart, at folk kunne Google sig frem til mig som baby med et bryst i munden. Så indtil videre tager jeg udgangspunkt i, hvad jeg selv ville synes er ok at finde på nettet.

Men jeg vil gerne høre din holdning til det, så smid en kommentar på bloggen hvis du har lyst inden du smutter 🙂

Rigtig god aften ❤️

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Louise

  Syntes det er den hel rigtige måde at gøre det pp, altså hvad ville man selv syntes var OK hvis det var En selv 🙂
  Forresten sød datter du har, er helt ny på din blog, men må da lige læse lidt med.
  Meldt dig gerne ind i min hårbånd gruppe, hvor jeg laver hårbånd til nyfødte og større piger.
  Gruppen hedder Hårbånd fra Celinamille 🙂
  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Louise

   Og velkommen til dejligt du vil læse med 🙂 Har meldt mig ind og liket din side <3

   Rigtig godt nytår.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget har jeg nået idag