Gæsteblogger Jette fra Mig og min mor, Min fedme operation er nok noget af det sværeste valg jeg har truffet

Er det okay jeg sætter et barn i verden?

Igennem de seneste måneder har jeg fået flere kommentarer om, hvordan jeg kan finde på at sætte et barn i verden, når jeg tager medicin og er kronisk smertepatient. Det har jeg lige lavet en lille video om her, jeg synes du skal se den, og efterlad rigtig gerne en kommentar til mig .

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

10 kommentarer

 • Christina

  Du er og bliver en vidunderlig mor. Du har hjertet på helt rette sted <3 Og så er du bare så smuk på alle måder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Thomsen

  Kære Juliane.
  Jeg syntes du er så fantastisk, at du står frem ang smerter og medicin under graviditeten. Jeg er selv ramt af kroniske smerter i hofter og ryg. Jeg er alene med mine 2 dejlige drenge på 3 og 5. Og nogle dage er hårdere/ sværere end andre, men vi får det til at fungere. Så bliver der læst nogle flere bøger i sofaen, de dage det er slemt.
  Er helt sikker på at du bliver en fantastisk mor. Selv de dage der er hårde at komme igennem og du har jo Dino, som jeg er sikker på vil gøre alt for hans 2 piger.
  Og lillepigen kommer slet ikke til at mangle noget

  De varmeste tanker
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Tina

   Tusind tak for din besked og er ked af at høre at du lider af kroniske smerter, men du lyder som en super sej mor! Stor respekt..

   Det største Knus

   Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Juliane, som du nok allerede ved, så rammer du mig helt ind med dette indlæg. Det er jo mig 🙂 Usynlig kronisk smertepatient, to børn, og alle de bekymringer der følger med. Du bliver en fantastisk mor, der bliver fantastisk til at prioritere. Jeg har aldrig fortrudt. Stay Positive. Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Pernille <3 Hvor er du skøn elsker at følge dig 🙂 Jeg øver mig virkelig i at slippe det jeg ikke selv har kontrol over, synes faktisk denne graviditet har været en god læremester 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Kære Juliane
  Hermed skal du have en kærlig tanke, samt min dybeste respekt for at du tør at være den du er, at du har mod på at stå frem, og dele dit liv og din hverdag med alle os, og ikke mindst at du har så meget livsmod, på trods af den kroniske lidelse som du konstant må forholde dig til!!
  Uden at kende dig, er jeg ikke på nogen måde i tvivl om, at du vil blive en fantastisk mor <3
  Jeg er 28 år og mor til to drenge. En på 3 1/2 år og en på 10 mdr. Jeg lider selv af migræne, men er ok velmedicineret. Jeg har dog dage, hvor intet hjælper. Disse dage må min mand træde lidt ekstra til, men mine børn lider bestemt ingen overlast.
  Endnu en gang respekt herfra, og dejlig lørdag aften 🙂
  Knus fra Anne-Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Anne-Mette

   Tusind tak det er rigtig dejligt at høre, at der bliver sat pris på min ærlighed <3 Og jeg tror vi skal være glade for vi har nogle gode mænd der er søde til at hjælpe os på de svære dage..
   Tak for dig <3

   Kæmpe Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tapre kvinde

  Det er så trist det er så let at dømme og ytre sin fordømmende uvidenhed.

  Som du ved lider jeg selv af kronisk hovedpine og migræne og jeg kender især til at mennesker omkring mig tror jeg holder fri, når jeg må kapitulerer og holde sengen.

  Det er så sandt at kun de mennesker som ser dig når det er slemt ved hvordan det er at leve med kronisk hovedpine.

  Med hensyn til din graviditet vil jeg bare sige at jeg selv måtte tage medicin da jeg ventede min datter. Lige som du gik jeg også til ekstra kontroller og scaninger for at sikre hun havde det godt.

  Det gik godt for mig og jeg har i dag en voksen sund og smuk datter som selv er mor til to smukke og sunde tvilling piger.

  Så jo – det kan gå at tage medicin når man er gravid. Og når du først har født er jeg sikker på du vil blive en god mor.

  Jeg ønsker dig held og lykke og siger lad være med at tage dig af hvad uvidende mennesker mener og tror.

  ILYG, fortsag god lørdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Janie

   Tusind tak for din besked, den varmer mit hjerte! Og hvor er det dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der har taget medicin mod hovedpine/migræne under min graviditet og det alligevel er gået godt 🙂

   Tak <3

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Jette fra Mig og min mor, Min fedme operation er nok noget af det sværeste valg jeg har truffet