Vind Kähler vasen med sølv striber 

Er det okay? 

Er det okay at man helst vil have en dreng eller en pige? Imorgen skal Dino og jeg til kønsscanning og jeg er så spændt 🙂 

Men hvad er jeres mening? Og hvis du har børn er du nogensinde blevet skuffet når du har fået kønnet at vide? 

  

8 kommentarer

 • Jeg tror det er naturligt at man helst ønsker sig en dreng eller en pige. Jeg ved i mit forhold at når vi engang sætter børn til verden, så håber vi det bliver en pige af forskellige årsager. Vi kan også kun finde på pigenavne herhjemme, så det bliver virkelig en masse tænkebox hvis vi får atvide det er en dreng!! 😀 Men jeg er sikker på man bliver ligeså glad for en dreng, som en pige, men selvfølgelig skal man lige sluge den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Rina hvor er det fedt at høre 🙂 vi eller jeg har haft et stort ønske… Og tanke om at det skulle blive noget andet har jeg haft svært ved, men ja kærligheden vil være lige så stor om det er en dreng eller en pige. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det er ok at ønske. Nogle gange kan man tilmed “mærke” hvad man får. Det gjorde jeg. Men uanset hvad det bliver bliver man ikke skuffet. Følelsen at blive mor/far er en følelse som er ubeskrivelig. Kærligheden starter allerede den dag man ved man er gravid og holder ALDRIG op..
  Jeg har to af hvert køn. Føler mig lykkelig og heldig. ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Alexandra. Det tror jeg helt bestemt du har ret i man kan “mærke” hvad man får 🙂 glæder mig til den store kærlighed.. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Hansen

  Hejsa
  Det er ok at ønske enten det ene eller det andet. Vi er 3 søstre og min mor har ALDRIG ønsket sig en dreng. Hun har ydermere sagt at hun ikke vidste hvad hun skulle gøre hvis der kom en dreng. Så Gud ske lov blev det 3 piger.
  Kærlig hilsen Britt og pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Britt. Hvor er det dejligt at høre 🙂 jeg har også et helt specielt ønske men har holdt det for mig selv 🙂 men dejligt der er flere der har det på den måde. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er 100% okay at ønske det ene eller det andet!
  Jeg var sikker på, jeg ventede en dreng, og da jeg fik at vide, jeg havde ret, skulle jeg sgu lige bruge lidt tid til at sluge den..
  Jeg er hverken vokset op med brødre, fætre eller noget i den dur, og alle mine veninder har selv fået piger, så jeg tror mest, det var min usikkerhed om hvordan drengebørn egentlig er, der gjorde, at jeg havde ønsket mig en pige – det kunne jeg nemlig forholde mig til!
  Og selvom jeg allerede elsker min lille baby i maven, så er der stadig tidspunkter, hvor jeg bliver nervøs over at skulle være drengemor og tænker, det ville være nemmere med en pige! 🙂

  Nu skal det ikke lyde som om, jeg ikke glæder mig, for det gør jeg virkelig, og jeg er sikker på, jeg får verdens dejligste lille dreng – det er bare unknown territory! (37+0 i morgen og MEGET spændt)

  God fornøjelse til scanningen i morgen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   kære Natacha.

   Tusind tak skal du have det bliver så spændende 🙂 Jeg tror også at man føler man forstår en pige bedre, men lige meget hvad elsker man jo den lille stump i maven.

   Men jeg tror helt sikkert der kommer en masse tanker omkring det 🙂

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Kähler vasen med sølv striber