ÅÅhhhh ❤

Er du derude? 

Med 9 dage til termin foregår der selvfølgelig en masse i min krop og mine tanker. Som jeg har skrevet om før, er jeg medlem af flere grupper på facebook med kvinder, der har termin i samme måned som mig, og vi deler rigtig meget med hinanden op og ned ture… Men idag leder jeg kun efter positive historier, jeg leder efter dig, der elsker at være mor, og som ikke synes det er så hårdt som mange siger. Jeg håber du vil dele din historie med mig… Det vil være dejligt hvis ikke alle positive sætninger slutter med, men det er også hårdt nyd det nu!

Jeg har bug for glædes historier, positive fødsel oplevleser, og bare høre om hvordan jeres liv er efter baby alle de dejlige ting . Er du derude? Dig der har lyst til at dele med mig?

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

16 kommentarer

 • Ida

  Jeg kan ikke komme med en god fødselshistorie, for lige den del gik langt fra som planlagt – til gengæld har de sidste ti måneder med min datter været de mest fantastiske i mit liv. Det er så overvældende, så meget kærlighed man pludselig føler for sådan et lille menneske. Du er velkommen til at kigge forbi på bloggen 🙂 – Og al held og lykke med fødslen lige om lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Ida hvor er du sød og hvor er det fantastisk at høre ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg havde også to nemme fødsler af mine to piger som i dag er 2 og 5 og ja selvfølgelig gør det så ondt man tror man skal dø. Men den oplevelse det så bliver at få den lille op på maven er det mest fantastiske du kan forestille dig 🙂 selvom vi ikke skal have flere børn så tænker jeg hver gang jeg ser en gravid, bare det var mig der snart skal opleve dette øjeblik igen 🙂 samtidig vil jeg også lige fortælle dig hvor nemme børn kan være, vores to har sovet igennem nærmest fra de var 1 måned og meget rolige uden megen gråd. Man hører konstant de skræmme historier med børn der aldrig sover men der findes altså også børn der virkelig er nemme. Og sådan en får I helt sikker også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Mia <3

   Uh jeg glæder mig 🙂 Regner med jeg får veer der er til at holde ud hihi 🙂 Lyder som nogle drømme børn du har.. Har I gjort noget bestemt for at få dem til at sove igennem?

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ikke rigtigt… Men jeg købte den der doodoo bamse som afspiller lyden som i mors mave. Det skulle lette overgangen fra maven og til den store verden ved selvfølgelig ik om det gjorde den store forskel men ville helt sikkert bruge den igen hvis jeg stod med en nyfødt igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ej hvor fint ved du hvor man kan købe den? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Mener jeg fik den fra babysam 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ok tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har tre børn på 11, 8 og 3 år. 3 meget forskellige fødsler, ingen af dem mere komplicerede end hvad jordemoderen selv kunne klare og ingen mén bagefter.
  Med den sidste tog jeg hjem 8 timer efter og jeg ventede så længe fordi de tvangmig til at blive der, jeg var SÅ klar til at tage hjem.
  Jeg ELSKER at være mor. Ja, vi skal prøve lidt ekstra for at få kærestetid, men som familie har vi det bare så godt. Vi er to voksne om det hele, har været det fra starten og når det har været allerværst med søvnmangel, har min mand taget over. Hvis jeg ikke var 100 år gammel (snart 43) tog jeg gerne et barn til. Man fortryder jo kun de børn man ikke fik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor er det fantastisk og jo det siger folk.. Er så spændt på mor rollen.. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Der findes ikke noget bedre i verden end at være mor. Jeg har 3 dejlige børn og en lillesøster i maven. Ville ikke bytte for noget andet- børnene giver beriger mit liv hver dag! Glæd dig- det er så stort pludselig at holde sin lille baby i armene for første gang. Den lykke og ubetingede kærlighed findes ingen andre steder❤️ Glæder mig selv helt vildt til endnu en gang at skulle bringe nyt liv til verden og se min lille datter for første gang❤️ Held og lykke med fødslen og husk at nyde det store mirakel det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tillykke ❤️ og tak jeg glæder mig til at opleve den store kærlighed..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg fødte 42+o for 4 mdr siden den dejligste dreng. Jeg endte med at blive sat i gang som anbefalet og havde den bedste fødsel uden komplikationer. Ventetiden var ulidelig mens det stod på men da han så først var kommet til verdens var det jo ingen tid. Jeg har kun positivt at sige om processen også selv om det ikke gik i gang af sig selv og ser frem til forhåbentlig at skulle føde igen engang. Held og lykke når det sker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tillykke med din dreng og dejligt at høre at det var en god oplevelse og tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg elsker at være mor. Jeg elskede at føde, selvom det var sindssygt hårdt og smertefuldt, var det en af de aller største oplevelser i mig liv! Jeg er nu gravid i uge 22 med endnu en datter og jeg glæder
  Mig til at føde og blive mor igen!
  Vi har rejst 2-4 gange om året med vores “store” pige og på mange måder fortsat vores liv, bare som forældre. Det er ikke værre end man gør det til.
  Der er SÅ mange skønne oplevelser og grin i forældrelivet og ja det kan være hårdt til tider, men det er glemt på et splitsekund, når man får lidt af alt det positive tilbage fra sin lille guldklump.
  Glæd dig: moderskabet er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Fantastisk 🙂 Jeg glæder mig til alle de skønne øjeblikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅÅhhhh ❤