Nu er jeg klar til at åbne op omkring vores situation

Er du en Leo pige?

Er du vile med leopard print? Jeg er efterhånden blevet ret vild med Leopard-print – leo som mange også kalder det. Vi har lige været i Paris og købe ind, og jeg lover jer leopard print fortsætter. Derudover kommer der meget snake print, palietter og frynser. Det bliver et mega lækkert efterår.

Jeg følger med på flere forskellige modeblogs og webshops i mit daglige arbejde med By Harkjær, og det er jo helt vildt, man kan få alt i Leopard-print. Leopard-hårbøjler, Leopard-badetøj, Leopard-skjorter, Leopard-kjoler, Leopard-sko, Leopard-bukser…jeg kunne fortsætte i en uendelighed. Her ved By Harkjær har vi også satset på indkøb af Leopard-print, hvilket har været nemt, for jeg ELSKER det, jeg drages nærmest af det . Leopard eller Leo kan seriøst styles med ALLE farver, det fungerer lidt som en basisfarve, og der er faktisk ikke den farve, der ikke også ser fed ud, sammen med Leopard. Derfor har vi selvfølgelig også handlet leopard styles ind til By Harkjær, til efteråret og vinteren, hvor de hotte farver som fx khaki, sand, guld og sort kommer til at se så flot ud sammen med de mange forskellige Leopard-styles. Så hold øje….By Harkjær får de fedeste styles i Leo/Leopard og jeg glæder mig til, at vise jer nogle super fede styles. Især ser jeg frem til at sammensætte leopard printet og leopardmønstret overdele og underdele med nogle af de mange lækre strik og jeans, vi også får på hylderne i vores butik og i vores webshop.

De nye styles kommer online i næste uge – Glæd jer!

Sneak peak….


Indeholder reklame…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er jeg klar til at åbne op omkring vores situation