Store flotte læber

Er du voldsramt?

Jeg skriver dette indlæg med en meget stor medfølelse for de kvinder som er voldsramte, vi prøver at nå ud til dem med dette indlæg. Jeg kender en fantastisk kvinde som hjælper voldsramte kvinder, og hun er hun igang med at hjælpe dem som er allersværest at nå, og derfor vil jeg gøre hvad jeg kan for at budskabet kommer ud.

Vanja Carlsen har selv været igennem helved, men er nu ude på den anden side og derfor er disse kvinder hendes helt store kald. Vanjas mål er at nå ud til alle dem der lige nu sidder i et forhold og føler sig ensomme, skrøbelige og nok ikke aner de er i et voldeligt forhold. Mange forbinder et voldeligt forhold med et hvor de får tæsk, møblerne bliver smadret og der bliver råbt og skreget hver dag, men et voldeligt forhold kan også være et forhold hvor manden er jaloux og styrende. Meget ofte føler kvinder der er i sådanne forhold at de ofte nok selv er skyld i det, og mange bliver langsomt isoleret, gjort afhængig økonomisk, fjernet fra venner og familie, og fjernet fra ens egene meninger om hvad der er acceptabelt og normalt. Man går fra A til Z stille og roligt, og kan pludselig ikke huske den gamle virkelighed, for den man lever i nu er den virkelige.

Kommer man til et krise center med et blåt øje, vil de straks sige, kom ind og lad os hjælpe dig mod den bølle… men kommer du hel og fin og siger du har brug for hjælp, vil mange mene du da skal kunne sige fra og ikke finde dig i at blive behandlet sådan. Ingen kan se at det kan du ikke, man er handlingslammet. De fleste ser det først når de ER ude af det og den gamle virkelighed langsomt vender tilbage.

Dette er Vanjas ord og det er på baggrund af dette, hun søger hende der læser det her og ønsker en ven at tale ud med, en at tage sig af hende, så hun med Vanja i hånden, tør tage skridtet til noget bedre. Vanja vil støtte og deltage hele vejen, tage til politiet hvis nødvendigt, kommunen, advokater, krise centre osv. og når hun får en ny bolig, eller får ham ud af sin, så hjælper Vanja med at indrette den, da ens bolig har stor betydning for ens sindstilstand. Vanja vil være hendes ven og støtte til hun er på plads igen.

Men problemet er at nå ud til disse kvinder, så vil I ikke kære læsere dele dette indlæg, så Vanja kan hjælpe nogle af disse kvinder. Er det dig der er ramt, eller kender du nogen så kontakt Vanja på hendes mail:  carlsen.vanja@gmail.com  ?

Jeg har selv været udsat for vold både psykisk og fysisk, og  jeg ved hvor vigtigt det er at få hjælp. Det kan være rigtig svært at række ud, men jeg kender Vanja og hun er et dejligt, varmt og kærligt menneske, jeg er sikker på at dig der sidder derude, og har brug for hjælp vil kunne bruge hende.

30.000 kvinder er i et dominerende forhold pr. år og kun 2000 kvinder søger krise center så det er et KÆMPE problem.

Jeg håber I tager godt imod dette indlæg og vil hjælpe Vanja tusind tak  ?.

Du kan finde Vanja på Facebook : Vanja Carlsen

Vanja

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store flotte læber