Lækkert Lækkert Lækkert

Er folk blevet fuldstændig sindsygt 

Første gang jeg hørte om dette fænomen var i min mødregruppe i sidste uge, og igår læste jeg om det på nettet. De nye “drengestreger” med at putte tegnestifter på offentlige puslepladser i puslepuderne, så når du lægger din baby der, får de tegnestifterne i ryggen.. Hvordan fanden kan det nogensinde blive sjovt!?

Igår læste jeg en artikel på nettet om en pige der havde været til lægen med sin baby, og da hun kom ned til sin barnevogn, lå der en tegnestift i den, hun nåede heldigvis at opdage den, inden hun lagde sin baby ned!

Jeg er virkelig dybt forarget, tænk på de stakkels små babyer, jeg fatter ikke nogle mennesker kan være så onde!

Derfor er jeg lige nu ekstra glad for vores pusletaske fra Ida Ising, hvor der er en puslepude i, jeg bruger den alle steder den er helt genial. Kan varmt anbefale den, og kig lige en ekstra gang ned i jeres barnevogn, hvis den har stået ude, inden I lægger jeres guldklump der i.

Min dejlige smukke lækkermås ❤️❤️❤️  

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert Lækkert Lækkert