Det er jo IKKE sjovt

Er jeg sexet?

Uh julen nærmer sig med hastige skridt, det er nu ikke fordi, jeg skal til nogle vilde julefrokoster eller nytårsaften. Men derfor vil jeg nu alligevel gerne være et stk hot mamma her i julen. Det betyder sindsygt meget for mig, at jeg har det godt med mig selv, og da min krop ikke er helt sig selv endnu (der skal lige liiiddtt træning til :-), er det skønt at kunne putte noget lækkert tøj på kroppen.

Har du styr på hvad du skal have på til julefrokoster, juleaften og nytåret?

Jeg har fundet en mega lækker side på nettet trendday.dk, og bruger du koden Trendday10 får du 10% rabat på alt, det gør det da lige et kig værd ik?

Jeg tænker denne kjole til jul 🙂 Kan I lide den?

image2_1_grande_3ddba7e2-1f5b-47c0-8272-ce652f2ec0cc_grande

Jeg synes den er så fin du kan købe den her: Sort kjole trendday.dk

Og så med denne fine jakke udenpå uuuhh.. det bliver så fint 🙂

copy_of_trendday-product_18_1024x1024

Pelsen kan du købe her: Pels jakke trendday.dk

Vil dette sæt ikke være ret sexet? 😉

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo IKKE sjovt