Victoria skal have et Disney navn

Et brev til Victoria, tænk at der er gået et år

Imorgen er en meget stor dag i mit liv, men også i Victorias liv. Hun bliver 1 år❤️. Allerede da jeg satte mig til tasterne for at skrive dette indlæg, kunne jeg mærke at jeg blev rørt. Min lille baby bliver 1 år wow… Det drejer sig egentlig ikke om at Victoria bliver 1 år, for mig er det hendes udvikling over et år, jeg bliver rørt over. Hold op det er vildt, fra at være helt ny i denne store verden, til at være en ret bevidst lille pige, det synes jeg er vildt! Det er jo den vildeste udvikling på bare et år, jeg kan godt forstå, der er noget man kalder tigerspring, for der er virkelig meget at lære her i livet, og jeg synes Victoria tager nogle kæmpe spring indimellem, lige pludselig kan hun noget nyt.

Jeg har skrevet et lille brev til Victoria…

Kære Victoria skattemus…

Jeg sidder og tænker tilbage på hvor det hele startede, vi havde ikke den nemmeste start sammen kære skat, men hold op jeg synes vi er kommet godt igennem det sammen. Du er den dejligste pige, du er glad, nysgerrig på livet og elsker at putte. Du skulle lære at være uden for min mave, og jeg skulle lære at være din mor, sikke en omvæltning for os begge. Vi skulle lige tune os ind på hinanden, men hvor er jeg stolt over, hvor tæt knyttet vi er nu. Jeg kan mærke, når du lige har brug for et ekstra kram eller kys, du hjælper mig igennem de svære hovedpine dage, ved at være den dejligste datter. Jeg vil altid passe på dig, så godt jeg kan, jeg er der for dig på de gode og dårlige dage. Jeg elsker dig helt ubetinget og ubeskriveligt højt. Jeg vil gå gennem ild og vand for dig, du er min lille skattemus. Jeg vil være den bedste mor for dig (der er lige nogle ting jeg skal lære endnu), men jeg gør mit allerbedste.

Imorgen bliver du 1 år kæmpe stort tillykke min skat, jeg glæder mig til at fejre dig, synge for dig og give dig gaver. På lørdag skal du fejres med familie og venner, og det har du fortjent jeg håber du får den dejligste dag.

Jeg elsker dig af hele mit hjerte..

Kys og kram fra din mor

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

img_4982.jpeg

img_5404.jpg

julianeharkjaer.dk

img_7747

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Så søde fotos, håber I havde en god fest!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak 🙂 Hun skal først rigtigt fejres imorgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Bonne

  Hej…
  Tillykke til Victoria musen. 🙂
  Det er et fantastisk flot hilsen du har skrevet til Victoria.
  Det er nogle flotte og fine billeder af Victoria.
  Håber alle i familien får en dejlig og god dag sammen med Victoria.
  Hilsen Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Henrik 🙂 Det havde vi og imorgen skal hun fejres med familie og venner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria skal have et Disney navn