Sådan gik det med min piercing

Et lille indspark i debatten om mødre

Der er gang i debatten flere steder på de sociale medier og i aviserne om at være mor på den rigtige måde. Jeg læste en artikel om en kvinde igår, der pga arbejde blev nødt til at tage væk fra familie et døgn hver uge, hun fortalte hvor mange negative kommentarer hun har fået pga det. Jeg synes det er så ærgerligt, at vi dømmer hinanden som mødre og kvinder, og hånden på hjertet, det er os, der er værst. Vi skal passe vores egen lille hønsegård. Jeg synes jo, man skal gøre hvad der skal til for at få sin familie til at fungere, og fordi kvinder får børn behøver deres liv ikke at gå i stå.

Som jeg skrev om forleden Jeg trækker stikkethar jeg lige været på en lille get away, og hvor er jeg glad for, jeg gjorde det. Jeg sidder på færgen nu på vej hjem, jeg glæder mig til at hente Victoria Idag og se Dino senere. Jeg føler, jeg lige er kommet ned i gear, min krop har slappet af, mit hovedet har fået ro ❤️. Men jeg har fået en del kommentarer om hvordan jeg kan undvære Victoria? Men jeg ved jo, hun har det godt, hun er sammen med sin far, og han gør det SÅ godt.

Så kvinder og mødre lad os rumme hinanden og ikke være så dømmende. Vi gør hver især det der virker for os ❤️…

Rigtig god fredag 🙂 nu skal jeg snart kysse på hende her ❤️.

IMG_7504

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik det med min piercing