Veninder og kærlighed

Få de fedeste billeder

Jeg elsker at have noget der er unikt og anderledes i mit hjem, derfor blev jeg så glad da jeg så Sumopix hjemmeside. Det er et helt univers af billeder, du kan vælge at få lavet et personligt billedet på et lærred eller vælge mellem deres tusindvis af forskellige billeder, dem kan du se her Sumopix billedgalleri.

Sumopix.com

Jeg er vild med citater og især citater som minder mig om ting i livet, så derfor valgte jeg selvfølgelig et citat inde på Sumopix som giver mening for mig, og hver gang jeg kigger på dette billedet, bliver jeg mindet om at ting kan lade sig gøre selvom de virker umulige at få gjort… Citatet lyder:

” It always seems impossible until it is done”

Sumopix.com

Billedet har jeg placeret i vinduet i min stue, et sted jeg kigger hver dag, og jeg synes det passer rigtig godt ind i stilen med den franske lysestage, de rå grene og den lidt romantiske lampe. Billedet kommer til sin ret, og jeg synes det er super cool i sort/hvid.

sumopix.com

Så jeg kan varmt anbefale siden Sumopix, det er nemt at bestille, og du får leveret billedet indenfor få dage, jeg fik mit allerede dagen efter.

Nu må I allesammen nyde den smukke dag 🙂

2 kommentarer

 • Mor Tina

  Godaften kæreste Juliane,

  det er et smukt tekstbillede du har fået til vinduet, du har ret det står smukt og du ser tit den vej og læser teksten, sundt for dit sind:-)

  Tak for tippet med Sumopix, det vil jeg tjekke ud, især om deres kvalitet er god.
  Min computer med mit mail system og alle mail adr. gik i sort, så surt. så……
  Så bruger en anden computer og skal lige have det til at fungere.

  Kan du have en fantastisk aften søde:-)
  Hilsner herfra landet
  Mor Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak jeg er også rigtig glad for det 🙂 Kvaliteten er helt i top jeg kender flere fotografer der også bruger Sumopix.com

   Øv med din computer den teknik skal bare virke 🙂

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder og kærlighed