Hvordan mon det kommer til at gå

Fars dag hvad skal du finde på?

Måske har du det lige som mig, Fars dag nærmer sig, og du tænker, hvad skal jeg dog finde på i år? Jeg sidder ofte i sidste øjeblik og søger efter spændende, sjove eller finurlige ting til min far. Nu har jeg fundet siden, som løser det problem både for dig og mig Coolstuff.dk, her finder du virkelig mange fede ting. Gaven til min far i år skal helt sikkert være en elektronisk slipsebøjle, ja jeg vidste heller ikke det fandtes, men det er det, der er så smart med Coolstuff.dk, de har lige netop det, du slet ikke havde i tankerne, men som er den helt rigtige gave 🙂

julianeaxen.com

julianeaxen.com

juliaeaxen.com

 

Du finder linket til denne fantastiske elektroniske slipsebøjle her: Coolstuff elektronisk slipsebøje

Du kan bestille frem til d. 3. juni kl 15.00, og stadig få det leveret inden fars dag.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan mon det kommer til at gå