Så forkælet er jeg

Farvel ekstra kilo

Igår var det syv uger siden Victoria kom til verden, det er så vildt, jeg føler det er meget længere tid siden, og nu er det lige pludselig jul… Hvor bliver tiden af? 

Jeg har ikke skrevet noget om min vægt i noget tid, men nu vil jeg løfte sløret for hvordan det går. Jeg tog jo ca. 33 kg. På under min graviditet, jeg skriver ca. Da jeg ikke helt ved, hvad jeg vejede, da jeg blev gravid. Men på syv uger har jeg tabt 17,5 kilo!!!! Sådan! Jeg er stolt og fortsætter i samme dur med en lang gå tur hver dag og nul sukker, lige nu ser det ud som om det virker! Jeg mangler jo stadig en del kilo, og jeg kan desværre ikke passe mit tøj endnu, men tro mig jeg har blod på tanden, og jeg stopper ikke før jeg er i mål. Mellem jul og nytår skal jeg til 8 ugers tjek hos lægen, og så håber jeg at få grønt lys for at træne. 

Nu er det blevet lille juleaften, og den vil jeg nyde med mine forældre, Dino og Victoria inden det går løs imorgen 🙂 jeg glæder mig til gaver og hygge. Har I styr på alt til juleaften? 

Glædelig jul ❤️ 

  

6 kommentarer

 • Super flot, du skal nok også klare det sidste. Der er ingen bedre slanke kur end at blive mor. Rollen klæder dig i øvrigt.

  Rigtig glædelig jul.

  Knus fra Janie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det håber jeg du har ret i og i lige måde knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Så flot 🙂 kan sagtens se det i dit ansigt, du er blevet noget smallere. Rigtig dejlig juleaften til jer i morgen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hvor dejligt du kan se det 🙂 tak og i lige måde Anja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele

  Sådan smukke! Du er fanme for sej!
  Glædelig jul til dig og din smukke familie.
  Knus fra USA

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak og i lige måde søde ❤️ jeg håber du får den skønneste jul.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så forkælet er jeg