Flotte bryster og gravid mave

Fødselsdag og alle de følelser der fulgte med

I lørdags holdt jeg min fødselsdag for mine nærmeste veninder, jeg havde glædet mig utrolig meget, da det jo var min sidste fødselsdag, hvor jeg ikke er mor :-). Jeg havde en super dejlig aften, og fik utrolig skønne gaver, men der var et lille skår i glæden. Jeg fik rigtig mange afbud aftenen før og samme dag, jeg har aldrig fået så mange afbud før, og det gjorde mig utrolig ked af det. Jeg ved at nogen af dem der meldte fra var virkelig syge, men nogen af dem der meldte fra, og som gjorde det nærmest da de skulle have været kommet gjorde ondt! Jeg har aldrig fået så mange afbud, da jeg boede i København, kan det virkelig være så svært at tage toget en time fra København til Svinninge? Da jeg boede i København og besøgte veninder forskellige steder rundt om i byen, kunne det nogen gange tage en time at komme hjem, men jeg ved godt Svinninge kan føles meget langt væk, men hold op det såre mig.

Jeg køre rigtig tit til København, netop fordi jeg ikke vil miste mine veninder, fordi jeg er flyttet ud af byen, men det går vel begge veje? Det sætter tankerne igang, og hold op hvor var jeg taknemmelig for dem der kom også min dejlige veninde fra Jylland, jeg bliver helt rørt. Jeg har nu den sidste måned haft nogle forskellige episoder med veninder, og når jeg kigger i bakspejlet, er jeg gået rigtig langt for mine veninder før i tiden, og er rigtig ofte kommet til dem, jeg er den første til at sige undskyld hvis jeg såre nogen eller træder nogen over tæerne, men hvis det ikke er godt nok, og hvis der ikke kommer noget den anden vej er det bare ikke godt nok for mig mere. Jeg har SÅ mange gange i mit liv taget medicin for at klare en fødselsdag eller et andet arrangement hos en veninde, men hvis det ikke går begge veje, kan jeg ikke være med mere, Dino er så god til at hjælpe mig med at passe bedre på mig selv – tak skat!

Sikke en lærdom ♥

Men tak til alle jer der kom for at fejre mig og god bedring til de syge ♥♥♥

Her er mine fine gaver, og jeps jeg fik en mega lækker Marc Jacobs taske af min dejlige kæreste…

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte bryster og gravid mave