Tror I at det bliver bedre?

Foråret starter snart ik?

Jeg glæder mig til foråret, til at dagene bliver lidt længere, lysere og ikke mindst til alt det lækre forårs tøj. Men det er jo stadig koldt og jeg elsker at forkæle mig selv med varme strik bluser. Der er ikke noget så skønt som at have en lækker varm trøje på i denne kulde. Jeg har ledt mange steder efter et stort udvalg af strik bluser, og jeg har fundet det helt rigtige sted på nettet med et stort udvalg og gode priser.

Det er stylepit det er det gamle smartgirl og smartguy. Lige nu er der masser af gode procenter på meget af deres tøj 🙂 . Det er en fantastisk side stylepit og mit næste køb er helt sikkert denne cool strik som både kan bruges til hverdag men også en middag ude, kan I lide den?

julianeaxen.com

julianeaxen.com

 

Tjek lige alle deres lækre strik bluser og cardigans ud her, og det er lækre priser der er lige nu 🙂

Stylepit.dk 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tror I at det bliver bedre?