Gæsteblogger Kit Nielsen, Reality Awarden 2015

Reality Award 2015 fighten hvem taler sandt?

Kære fb venner og kære læsere her på bloggen… Nu laver jeg et indlæg om hvorfor jeg havde Kit Nielsen på som gæsteblogger igår, inden det går helt skævt… Jeg har kun mødt Kit en enkel gang, hvor hun var sød og imødekommende overfor mig. Vi har skrevet lidt sammen på facebook, og en fælles bekendt sagde hun gerne ville gæsteblogge hos mig op til Reality Awarden 2015, dette synes jeg var en cool ide, da jeg jo har mange reality deltagere på som gæstebloggere… MEN jeg vidste ikke, hvad jeg startede, og det skal lige siges, jeg har IKKE snakket med nogle af de reality folk der føler sig snydt, inden jeg lavede indlægget igår.

Jeg har mistet venner på fb, fået kommentarer på bloggen og private beskeder på facebook… Jeg kender intet til sagen mellem Kit Nielsen og Peter Birch, jeg ved ikke hvem der har ret, og jeg har ikke lyst til at blande mig i det. Jeg lavede indlægget igår som en hyldest til Reality Awarden men det blev det stik modsatte – det beklager jeg overfor begge parter.. Jeg håber I alle finder ud af det, for reality verdenen i Danmark er så lille så hvor er det dumt hvis vi ikke står sammen.

Men på den anden side, man skal heller ikke tro man er bedre end andre, og gøre alt for shine, men jeg synes Reality Award er en super fed ide… Lige meget hvem der fandt på det 🙂

Jeg kommer ikke selv på tirsdag, da jeg har andre planer, men jeg ønsker alle en god aften.. Kys

julianeaxen.com

 

1 kommentar

 • Godaften søde,

  jamen jamen, hvor kan man komme i modvind uden at vide hvorfor.
  Mon der er noget om H.C.Andersens eventyr om “en fjer der hurtigt bliver til 500 hønsefarme”.
  Godt du lige får trukket næbbet til dig med dette indlæg :-

  Ønsker jer en god weekend og håber I holder jer i læ og ly for vejret.
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Kit Nielsen, Reality Awarden 2015