Gæsteblogger Hamsa Yassin, Der er altid noget man ikke deler med hele Danmark

Første vejning hos diætisten, stolt og overrasket – Ja

Idag har jeg været til min første vejning hos min dygtige diætist Maiken Bech, jeg var meget spændt på hvordan det ville gå. Jeg var rigtig god de første 14 dage til at holde min plan og jeg kunne se på min egen vægt det gav resultat, men den sidste uge har været helt ad h. til for mig… Mange spekulationer, meget hovedpine og store beslutninger der skulle træffes og påbegyndes. Jeg har dog været godt til at træne hver uge, og det har altså vist sig at være min redning.

Jeg var lidt nervøs for tallene  idag, fordi jeg vil ikke skuffe mig selv, men jeg synes også det er pinligt at komme derop og have taget på. Men nu har jeg lige været oppe hos Maiken og har fået målt diverse tal, og det er det jeg elsker ved at gå til diætist, det er ikke bare et tal på en vægt, der bliver blandt andet kigget på ens muskelmasse og fedtmængde.

Diætistklinikken

Første vejning hos diætisten, stolt og overrasket – Ja. Nu skal I høre siden d. 15 maj har jeg tabt 1,4 kg. rent fedt og min muskelmasse er blevet større, jeg er blevet 4 år yngre på disse uger, og jeg har tabt 1 kg. på vægten WWEEEEE…. Jeg er fuldt ud tilfreds!!!! Nu glæder jeg mig allerede til næste vejning :-). Jeg er stolt over at min muskelmasse er vokset, og jeg taber rent fedt! Nu vil jeg smide de 5-7 kilo!!!

Jeg kan virkelig anbefale alle der gerne vil tabe sig at få en diætist, det er en helt fantastisk støtte, og Maiken giver gode råd og får hele tiden planen til at passe ind i mit liv.

Hvis du vil følge Maiken Bech på facebook kan du finde hende her: Diætistklinikken Maiken Bech

Du kan læse mere om Maiken Bech på hendes hjemmeside som du finder her: Maiken Bech

Diætist

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Hamsa Yassin, Der er altid noget man ikke deler med hele Danmark