Nytår 2014

Fotoshoot hvorfor?

Når jeg har fået taget billeder til et fotoshoot, får jeg tit spørgsmålet, hvad skal de billeder bruges til, og hvorfor får du flere gange om året taget billeder af dig selv. Derfor tænkte jeg det var på tide at lave et indlæg om, hvorfor jeg har valgt at få taget professionelle billeder. Jeg bruger billederne på bloggen, facebook, instagram og til forskellige sponsorer.

Fotoshoot de. 2013

For mig har der været en kæmpe udvikling i de billeder jeg har fået taget, for det er slet ikke så nemt som det måske ser ud til at få taget gode billeder. Det kræver øvelse at kunne sende kameraet det rigtige blik og kunne flirte med kameraet, ikke lukke øjnene, posere rigtigt osv. Jeg begyndte at få lavet fotoshoots efter jeg kom hjem fra programmet Bypiger søger bonderøve, der fik vi taget billeder nogle gange til div. presse materiale. Det gav mig blod på tanden og jeg synes det er super sjovt og fedt at prøve forskellige ting med billederne, og se hvor forskellige signalere jeg kan sende ud.

Fotoshoot dec. 2013

 

For mig har det været  meget grænseoverskridende men også en super fed proces. Jeg kan virkelig se forskel på de billeder jeg får taget nu, og de første jeg fik taget forrige sommer.

Her er et af dem fra forrige sommer

Fotoshoot 2012

 

Jeg har lært rigtig meget om mig selv ved disse fotoshoots, og det har været fedt at se hvor god man egentlig kan blive uden den store hjælp. Jeg er i hvert fald super tilfreds med de sidste billeder, der er blevet taget af mig, selvfølgelig har det også noget med fotografen at gøre, og om han kan hjælpe dig med at få det bedste frem. Alle disse billeder er taget af Peter Bredsgaard, jeg kan varmt anbefale ham du kan læse mere om ham her:

Kgs. Lyngby foto studie 

Fotoshoot dec. 2013 (3)

2 kommentarer

 • Jeg forstår din tilfredshed. De er super gode. Du er god til at holde et intens og smukt blik med øjenene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak 🙂 jeg kan kun opfordre andre til at prøve det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår 2014