Instagram

Fotoshoot i Dyrehaven

Igår havde jeg fotoshoot i Dyrehaven, det var en lidt hård dag da det var meget varmt, og jeg skulle arbejde mig igennem diverse grene og andet krat for at finde de helt rigtige locations 🙂

 

Dettte shoot var rigtig sjovt for der var virkelig nogle ting at arbejde med i naturen, og jeg synes det er så lærerigt at lave fotoshoots, jeg lære noget nyt hver gang, og jeg elsker det… Når shootet er færdigt, kan jeg slet ikke vente med at få billederne, det kan kun gå for langsomt… og så glæder jeg mig altid til at dele dem med alle jer ?

 

Black and white…

I love the wood…

Mine skønne veninder var med til shootet Karina og Trine….

God sommerdag til jer alle håber I nyder sommeren og har det fantastisk…  ?  ?  ?

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram