En god tendens

Fra by til land og parforhold

By pige på landet… Jeg har nu boet på landet, som jeg kalder det, selvom det nok er udkants Danmark i nogle måneder. Det er en kæmpe omvæltning, men hvad gør man ikke for kærlighed…

Det er svært at være langt væk fra veninderne og pulsen i byen.. Tempoet her er lidt anderledes og generelt er folk bare mere relaxed… Det er ikke det store modebilledet, jeg møder når jeg handler, og det kan nu også være rart, for da jeg boede på Østerbro var jeg omringet af fashion lige ude foran min dør. Min støtte frygt kan dog være, at jeg bliver lidt ligeglad med mit udseende og komme til at blende ind, det håber jeg ikke sker 😉

Det er ikke nogen kritik at folk på landet, men jeg synes bare, det er så vigtigt at gøre noget ud af sig selv og især overfor ens partner. Jeg vil da ikke synes det var fedt, hvis Dino aldrig tog pænt tøj på, og gjorde noget ud af sig selv for mig, det handler om at bevare gnisten i forholdet. Det kan være svært nok i forvejen med en travl hverdag lige at huske hinanden og huske passionen. Det er også meget det programmet handler om som Dino og jeg medvirker i.

Men jeg tror folk i udkants Danmark hviler mere i sig selv, der er ikke alt den stress og jag.

Vi har endnu ikke set programmet vi medvirker i, og jeg tror ikke vi kommer til at se det, før I kan se det, men jeg håber I vil tage godt imod det 🙂 Jeg skal nok fortælle meget mere om oplevelsen på godt og ondt når vi nærmer os. 🙂

Tilbage til mit “nye” liv 🙂 Jeg nyder roen og vores hus, det er mega fedt, vi total renovere det, og det bliver lige som jeg drømmer om. Jeg mangler bare Balto, han skulle have været her, og nydt det sammen med mig ??

Kunne du forstille dig et liv på landet?

julianeaxen.com

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god tendens