Gæsteblogger Frisør Mette Tornsberg, "L.O.C. frisuren med maskinen ryger ud"

Fuck janteloven nu siger jeg det bare!

Ja undskyld mit sprog men Fuck janteloven! Jeg er stolt af mig selv, og jeg synes det er SÅ vigtigt vi husker at være stolte af os selv. Jeg har mødt mange mennesker som ikke tør sige højt hvis de er stolte af dem selv, ellers også siger de det lidt undskyldende!! Vi SKAL have brudt dette, for det er virkelig vigtigt man tror på sig selv, og kæmper for det man vil have.

Jeg har haft denne blog i 1 1/2 år og det er gået meget op og ned, og i perioder har jeg ikke blogget så meget, og været i tvivl om jeg skulle fortsætte, men der er noget inde i mig der bliver ved med at kæmpe for bloggen. Nu giver det endelig pote, jeg har fået mange faste læsere og en masse dejlige mennesker der gerne vil gæsteblogge hos mig. Min blog er mit fri sted, jeg skriver frit fra leveren, og I tager godt imod det! TAK…. Mine gæstebloggere er valgt med omhu, jeg har haft en del reality folk på som gæstebloggere, men også mennesker som er inspirerende, og som jeg synes har noget på hjertet, som jeg gerne vil dele med jer.

At blogge bliver en livsstil, jeg tænker hver dag på min blog og på jer læsere, hvad giver jer noget og hvad synes I er spændende at læse om. Jeg synes det er vigtigt at man ikke sætter et filter op for ens læsere, men også skriver om når livet gør ondt og deler ærlige indlæg med jer, derfor skriver jeg også dette indlæg… Fuck janteloven nu siger jeg det bare!

Mit råd er, at I skal følge jeres hjerte, og hvis I har en drøm, skal I gå efter den også selvom der vil være op og ned ture, for det vil der altid være på vej hen mod ens mål. Jeg er heller ikke i mål endnu med min blog, jeg kan blive bedre og bedre, og dele endnu mere med jer end jeg gør. Min  drøm er at blive en stor blogger, som folk har lyst til at følge, jeg blogger hos Selectedbloggers.dk nu og dette synes jeg også er et cool team at være en del af. Så jeg fortsætter og jeg håber I vil have lyst til at dele min blog med jeres venner og blive ved med at læse med :-).

Ja jeg er stolt og nu siger jeg det højt  rigtig dejlig dag til jer!

Julianeaxen.com

3 kommentarer

 • Anu Marie Bülow

  Jeg følger med på din blog hver dag og føler virkelig den er god. Du tager mange gode emner op og fortæller ærligt om når livet gør ondt, hvilket jeg synes er flot går. Ens liv kan nemlig tit blive udstillet på facebook og instagram som det perfekte liv, da man jo selv vælger de gode billeder og teksten.
  Bliv endelig ved med at blogge, for mange herinde kan helt sikkert relatere til meget af det du skriver (jeg kan ihvertfald fald). Nyd Kristi Himmelfarten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak det er jeg glad for at høre 🙂 og du har helt ret hvis man har en dårlig dag kan det være hårdt at gå på facebook da alle andre virker SÅ glade ❤️

   Rigtig god dag!

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Passer måske bedre på at det bedste er min egen lykke og det næstbedste er andres ulykke. Det er ikke særligt tit nogen glæder sig oprigtigt over andres lykke 😉

  http://www.angelqueen.dk/loest_og_fast_om_mode/jante-law-and-envy-has-nothing-to-do-with-each-other/

  Vi skal lære at bekymre os mindre om hvad andre tænker og mener og mere om hvad vi selv synes er det rigtige i vores liv. Der vil altid være nogen som synes det modsatte.
  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Frisør Mette Tornsberg, "L.O.C. frisuren med maskinen ryger ud"