Det er næsten med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg

Gad vide om det aldrig stopper?

Nogle gange kan jeg tage mig selv i at tænke “Gad vide om det aldrig stopper?” 🙈.... Min hjerne køre på højtryk, når det kommer til indretning, – er der andre, der kender det? Jeg elsker jo indretning, men det kan også være lidt stressende altid at søge noget andet, bedre, anderledes eller være stilforvirret.

Derfor er det så dejligt, når jeg finder nogle ynglings indretnings butikker. Så holder jeg mig til deres stil og deres interiør. Butikkerne finder jeg ved at sidde på Some, jeg bruger især Instagram til inspiration. Forleden dag faldt jeg tilfældigt over den virkelig fine butik Lopper Med Nostalgi.

Jeg klikkede den skønne plakat hjem med det samme, jeg så den, – jeg er helt vild med hans glade øjne, han udstråler livsglæde, det skal nok gå det hele – lev livet… Er han ikke skøn min indermand?

Se alle de skønne plakater hos Lopper Med Nostalgi

Udover denne fine plakat, bestilte jeg også dette fede bord/bakke. Jeg vidste egentlig ikke helt, hvad jeg skulle bruge det til, men hold op, vi er glade for det herhjemme. Det bliver brugt, som bakke når Victoria får lov til at spise i sofaen, som coputerbord, lille bakkebord i haven og til at lege på. Jeg elsker det! Flere funktioner og samtidig cool i indretningen, og så til kun 199 kr. Du kan se det her: Bakke/Bord Lopper Med Nostalgi.

Er hun ikke cute…

Har du en ynglings interiør butik? Og hvilken stil er du vild med? For der er jo rigtig mange forskellige stilarter fremme lige for tiden. Jeg er vild med boheme, fransk, stilet – et miks.. Er også vild med farver, det fungere bare aldrig rigtig for mig herhjemme 🙂

 

Juliane ❤️

 

 

1 kommentar

  • Theresa

    Flot plakat! Jeg er vild med de fede ting hos Ottonia.dk 🙂 De har SÅ mange fede møbler

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er næsten med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg