Så meget lyver jeg

Gæsteblogger Amalie Szigethy, Jeg er selvfølgelig nervøs for fremtiden

Dagens gæsteblogger er Amalie Szigethy. Amalie er min veninde, og vi er blevet endnu tættere, efter hun er blevet gravid, og jeg er super stolt over at se hvor sej Amalie har været i sin graviditet. Jeg har før skrevet lidt om Amalie, det kan du læse her Amalies baby & Sandheden om Amalie og MikkelMen nu skal du møde Amalie som gæsteblogger. Amalie fortæller åbent om hendes graviditet, og hvad der har været den største omvæltning i hendes liv, efter hun er blevet gravid.

julianeharkjaer.dk

Hvordan har din graviditet været, er der noget der har været helt anderledes end du havde forestillet dig?

Den har været op og ned vil jeg sige. Heldigvis har min lille pige været rask hele tiden og alt har forløb sig helt normalt, så det er jeg selvfølgelige meget taknemmelig for. Men jeg har været igennem meget, som man også kan se i ”amalies baby” så det har helt sikkert været rigtig hårdt. Indbrud midt i graviditen, flytning, og frygt. Men jeg er kun blevet stærkere af det.

Hvad glæder du dig allermest til ved at blive mor?

Helt sikkert bare at kunne få lov til at være der for min lille pige, at få lov til at blive mor og have ansvaret for ens eget kød og blod, det er en kæmpe oplevelse og jeg glæder mig rigtig meget til det og føler mig meget heldig.

Er der noget du er nervøs/spændt for ved at blive mor?

Jeg er selvfølgelig nervøs for fremtiden, for man ved ikke hvad den bringer, men jeg vil gøre mit for at beskytte og elske lille Josephine Charlotte, også har jeg gjort det allerbedste jeg kunne. Jeg er spændt på dagen, hvor jeg skal føde. Kan mærke tiden nærmer sig, og det bliver det største i hele mit liv, og jeg da også generelt bare spændt på at leve mit liv med min lille skat. Det bliver så godt.

Hvad har den største omvæltning i dit liv været efter du er blevet gravid?

Det ved jeg faktisk ikke, fordi jeg forberedte mig alt jeg kunne og vidste godt at mit ”gamle” liv skulle ligges på hylden, så der har ikke været noget som er kommet bag på mig. Jeg har selvfølgelige taget på og min krop ser anderledes ud, og jeg har ikke kunne gå i byen og drikke drinks med alle de andre tøser som ikke har børn, men det gør mig ikke noget, fordi jeg går ikke glip af noget, og min lille pige er mere værd end det liv ❤️.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Jeg bor med min dejlige datter, og så har jeg fundet en ny mand og forhåbentlig er jeg gravid med min 2 andet barn 😉 Nu må vi se. Jeg ønsker at finde kærligheden, og en mand som elsker mig præcis for den jeg er ;-).

julianeharkjaer.dk

Tusind tak til Amalie for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil vide mere og følge med i Amalies liv finder du hendes blog her: amalieszigethy.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget lyver jeg