Det er altid din mands skyld

Gæsteblogger Bianca indehaver af skønhedsklinikken Lækker, Regret’s, I’ve had a few, but then again, too few to mention

Dagens gæsteblogger er Bianca som er indehaver af to skønhedsklinikker ved navnet Lækker. Jeg er kommet hos Lækker i mange år, og har altid været super tilfreds med alle deres behandlinger. Jeg har inviteret Bianca ind på bloggen idag, for at høre mere om at starte en skønhedsklinik, hvordan hun har formået at skabe et brand og hvordan hun i det hele taget får familielivet til at hænge sammen som selvstændig. Læs med og bliv inspireret 🙂

16683432_10212505198244133_856738057_n

Du har skabt et brand med skønhedsklinikkerne Lækker, hvis der sidder nogen derude og tænker wow det vil jeg også, hvad er så dit bedste råd til en god opstart?

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Du behøver ikke at have en butik på strøget for at have et godt grundlag for en succes. Vælg en kendt gade, som er nem at komme til både med det offentlige og i egen bil, samt gode parkerings muligheder (vigtigt!).

Lave udgifter. Dit grundlag for en succes er at du har råd til at bygge den op. Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag. Holder du dine faste udgifter på et minimum, herunder husleje; vil du ikke blive presset i dårlige tider. Det gør det nemmere at være konstruktiv og kreativ hvilket er nødvendigt for succes.

Spar op. Uanset hvad du åbner koster det penge. Du skal lave et budget for hvad det koster at åbne din butik, herunder ombygning, inventar, lønninger, markedsføring og husleje. Du skal ikke forvente at tingene kører fra dag ét og det skal din økonomi bestemt heller ikke være afhængig af.

Kend dit håndværk. Hvis du vil åbne en skønhedsklinik er det et must selv at kunne udføre det meste, af det du tilbyder i butikken. Det gør ,at du ved hvad du taler om når du er i dialog med kunder og ikke mindst at du ikke er ligeså sårbar, ved udskiftning af personale.

Hvilke overvejelser gjorde du inden du blev selvstændig?

Jeg har en god mand der ligesom jeg er selvstændig, vi er et supergodt team som giver hinanden plads til at passe vores forretninger og dermed vigtigst af alt får så meget tid til vores børn som muligt, når arbejdet kan udføres effektivt. Jeg går tidligt fra klinikkerne minimum 2 dage om ugen, så jeg har tid til selv at hente børn og lave mad mv. Jeg vægter min familie i weekenderne og tager tit på ture. Vi rejser desuden minimum 3 gange om året for netop at have eksklusiv tid med hinanden.

Hvordan får du familielivet til at hænge sammen når du er selvstændig?

En normal dag starter med at få vores børn godt afsted og i skole. Så går jeg en tur med hundene inden jeg bruger en time i FitnessDK. Herefter er det afsted til klinikkerne hvor den daglige drift består af kundekontakt, behandlinger, indkøb mv . Dagen igennem har jeg fokus på vores sociale platforme som er Snap, Instagram og Facebook og sørger løbende for besvarelser, dette varer ved til jeg lukker mine øjne om aftenen. Når jeg kommer hjem er det børnene der er mit fokus, og når de er lagt i seng kobler jeg af med manden i sofaen, det er så selvfølgelig efter at der er pakket skoletasker, vasket tøj, ryddet op, og ikke mindst udført det administrative arbejde, der ikke var tid til i løbet af dagen :-).

Er der noget du ville have gjort anderledes hvis du skulle starte forfra i dag?

Nej, jeg vil ikke gøre noget om. Hvér en ting jeg har gjort og oplevet, godt som skidt har givet mig den erfaring jeg har i dag. Lyt til dig selv og vær tro mod dig selv. Der vil altid være bump på vejen, men det gør dig kun stærkere når du kommer ud på den anden side. Regret’s, I’ve had a few, but then again, too few to mention.

Og så bliver vi nødt til at runde de lækre behandlinger I har i klinikken. Det er især exstensions I er meget kendt for, hvad gør jer så dygtige til det og hvad er det hotteste indenfor exstensions for tiden?

Jeg ELSKER alt indenfor skønhed og kan stå 100% inde for hvad vi laver i Lækker, men særligt Spraytan og Hair extensions er mine hjertebørn. Det er vigtigt for mig at arbejdet er udført optimalt og at kvaliteten er 100% iorden, imens priserne er fair. Derfor importerer jeg selv alle typer hår til påsætninger og er særligt stolt af vores Tape som pt også er det hotteste indenfor extensions. Det er nemt at holde, skånsomt for kundens eget hår og det fungerer til stort set alle hårtyper.

16651848_10212505192883999_276109520_n

Bianca har været gæsteblogger på bloggen en gang før. Der var dog andre emner som tatoveringer og plastik kirurgi vi var inde over, det kan du læse lige her Gæsteblogger Bianca fra skønhedsklinikken LækkerSå tusind tak til Bianca for at have lyst til at gæsteblogge endnu engang og fortælle endnu mere om hendes skønne klinikker. Lige pt. er der nogle fantastiske tilbud at finde på Lækkers facebook side. Den finder du lige her LækkerMit fantasiske hår er også lavet hos Lækker, jeg elsker det. Det kan du læse mere om her Stort lækkert og blødt.

img_9228

Du finder Lækker her:

Instagram

Facebook

Hjemmeside

Husk du kan også tage flere forskellige skønheds uddannelser hos Lækker, det kan du læse om på deres hjemmeside:-)

 

1 kommentar

  • Julie

    Hej.. men hvor finder man nemmest oplysninger om priser osv. for at beregne udgiften for at starte op? Synes det er svært at få noget konkret oplyst.

    mange hilsner og tak for gode artikler 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er altid din mands skyld