Jeg er ramt af kærlighed på en helt ny måde

Gæsteblogger Christine Eilvig, Hvis jeg døde i dag, så ville jeg dø tilfreds. Det er et ret godt sted at være, synes jeg

Dagens gæsteblogger er Christine Eilvig, jeg synes Christine er en meget inspirerende kvinde og jeg elsker at følge hende på facebook. Christine er en kvinde med mange jern ilden, og hun har formået at skabe sin egen virksomhed som hun elsker, Christine har fundet sin passion og det synes jeg er meget smukt. Kom lidt tættere på Christine her, og hør hvorfor hun blev selvstændig og hvor hun ser sig selv henne om fem år ?.

Christine

 

Hvornår startede du som selvstændig?

Jeg blev selvstændig kort efter min anden barsel i 2006. Mest fordi jeg ikke havde lyst til at være så længe væk fra mine børn hver dag, men også fordi intet andet rigtig gav mening. Dybest set kunne jeg ikke lade være. Jeg har altid været meget selvstændig.

Hvad er dit bedste råd til folk som gerne vil være selvstændige?

Gå efter din drøm i et tempo, du kan rumme. Sørg for at få hjælp af nogen, der er et sted, du godt selv kunne tænke dig at være. Måden de har nået deres resultater på er også rigtig vigtig, fx lytter jeg aldrig til folk, som knokler vildt. Prøv, det, du tror, virker, og juster kursen, hvis resultaterne ikke er, som du ønsker. Husk nydelsen hele vejen igennem, og hold rigtig mange pauser med noget, som nærer dig dybt.

Du skriver bøger, du er mentor, du blogger og holder workshops du er et forbilledet for mange hvordan har du det med det?

Det har været healende at mine mange omveje har været til gavn for så mange mennesker. På mange måder forsvandt meningsløsheden ud af mit liv, da jeg for alvor begyndte at undervise i mine spirituelle principper med mit eget liv som grundklang. Jeg fandt min plads i verden.

Jeg elsker, at folk naturligt guides mod mig, når de har brug for den viden, jeg ligger inde med. Og så har det været en vigtig brik for mig at forstå, at jeg på ingen måde hverken kan eller skal redde hele verden. Mit vigtigste job er at have det godt, derfra vil jeg naturligt opløfte andre.

 Hvad er det bedste du har gjort for dig selv i dit liv?

Uden tvivl at blive mor. Mine tre børn har lært mig så uendeligt meget. De har på hver deres måde vist mig vejen tilbage til mig selv. Jeg var nødt til at slippe al min bagage, så jeg kunne være en ansvarsfuld voksen i deres liv.

Ud over det så har livet som selvstændig lært mig rigtig meget. Børn og business er nogle af de bedste selvudviklingsværktøjer, jeg kender til. Alle ubalancer kommer op til overfladen, og den proces er jeg vild med. Min forretning er meget nærende, fordi jeg har designet den til at bane vej for den livsstil, jeg gerne vil leve. Ofte kan jeg ikke kende forskel på arbejde, passion og fritid. Det elsker jeg. Jeg kommer heller aldrig til at gå på pension.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Om fem år er jeg mor til to teenagere. Det glæder jeg mig til. Jeg fik selv nogle kæmpe knæk i mine egne teenageår, så jeg tænker, det bliver healende at gennemgå processen igen. Nu med helt andre øjne og en langt højere bevidsthed. Jeg har allerede oplevet en del mirakler med min præpubertære søn på 12.

I de seneste år er der sket så meget, at hvert år har føltes som et helt liv, så hvem ved, hvor jeg er om fem år? Jeg håber, jeg har en international bestseller eller to. Jeg kunne godt tænke mig at undervise uden for Danmarks grænser, så det har jeg arbejdet på i nogle år.

Men dybest set er jeg ikke til langtidsplanlægning. Jeg koncentrerer mig om nuet og de skridt, jeg kan håndtere. Jeg er så næret af mit liv, at jeg ikke rigtig længes efter noget mere. Jeg nyder bare alle de magiske ting, som dukker op undervejs. Hvis jeg døde i dag, så ville jeg dø tilfreds. Det er et ret godt sted at være, synes jeg.

Christine E.

Tusind tak til Christine for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du har lyst til at følge Christine kan du finde hende på facebook her: Christine Eilvig

Christine har også en skøn hjemmeside hvor du også kan følge hende: Christine Eilvig

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ramt af kærlighed på en helt ny måde