Første vejning hos diætisten, stolt og overrasket - Ja

Gæsteblogger Daniel fra For Lækker Til Kbh., Sex får man som at klø sig i nakken, men kærlighed er blevet næsten umuligt af føle

Dagens gæsteblogger er Daniel fra reality programmet For Lækker Til Kbh., Daniel blev kendt for at være en sex freak som ingen grænser har, og som snakker meget åben om intime ting, samtidig med at det kom frem at han har prøvet vilde ting indenfor det seksuelle. Derudover var der mange, der troede, at han var homoseksuel eller biseksuel fordi han er så feminin, Daniel indrømmede overfor mig at han bruger Nilens jord pudder :-), og at han får rigtig mange tilbud fra mænd.

Daniel svare idag på spørgsmål om reality livet og hans kærlighedsliv.

Daniel For LækkerTil Kbh.

Hvilke programmer har du medvirket i?

Jeg arbejder for metronome /TV3 og har medvirket i “For Lækker Til Kbh” og den kommende sæson “For Lækker Til Love” som sendes til efteråret :-), derudover er der måske en lille hemmelig ting kørende 😉 som selvfølgelig også er tv relateret :-).

Hvad har det betydet for dig at lave reality tv?

Inden metronome valgte at jeg skulle deltager i deres program, havde jeg forberedt mig på, at det ville ændre mange ting i ens privat liv! Dog kan man aldrig forberede sig 100% til det… Jeg havde aldrig troet jeg skulle lave reality, men jeg elsker det! Jeg har altid været meget i fokus også inden programmet “For Lækker Til Kbh“,  da jeg har spillet skuespil i over 12 år rundt omkring i Danmark, det gav lidt den samme fornemmelse, derudover har jeg læst på læreseminariet hvor man også var i fokus foran en klasse. Så jeg er vant til at være på :-).

Hvilke konsekvenser har det haft negativt? Hvad har det givet dig positivt?

Den negative side af at lave tv er de mange rygter som spredes om en! Over halvdelen af dem passer SLET ikke… Derudover har jeg mistet en del venner efterfølgende som ikke har kunne acceptere, at jeg går meget rundt med fx. Kay som er blevet min bedste ven! Han betyder alt i verden for mig! Nogle mener også jeg har forandret mig, hvilket jeg ikke selv vil mene. Den positive side er jeg har mødt en masse nye venner, får en masse Jobs tilbud og jeg har fået de vildeste oplevelser!

Vil du gerne fortsætte med at lave reality tv?

Jeg fortsætter med at lave tv ja! Elsker det! Selve arbejds delen er det fedeste! Jeg stopper først med tv, når jeg har fundet mig en dejlig kæreste eller har fået nok af den voldsomme opmærksomhed, man får ved at lave det.

Har det har nogen indflydelse på dit kærlighedsliv at lave reality tv?

Kærligheds livet er ikke eksisterende! Sex får man som at klø sig i nakken, men kærlighed er blevet næsten umuligt af føle. Det er svært at vide om en pige er oprigtig interesseret i en eller pga. tv, hvilket har gjort jeg er blevet meget påpasselig med mine følelser, og jeg er nok også blevet mere kræsen faktisk.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Om fem år er jeg færdig udannet pædagog, og jeg vil gerne prøve kræfter med at lave børne tv som fx. børne time, hvilket altid har været en drøm. Jeg vil også gerne have fået rejst en hel del og oplevet en masse af verden! Måske oven i købet fundet mit livs kærlighed hvem ved :-).

Daniel for lækker til kbh.

Tusind tak til Daniel for at være dagens gæsteblogger og lade os komme lidt tættere på ham 🙂

Hvis du vil følge Daniel på facebook finder du ham her: Daniel Jacobsen

Instagram: danieljacobsentv3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første vejning hos diætisten, stolt og overrasket - Ja