Opfølgning på "Med eller uden Bh?"

Gæsteblogger Daniella Ziano

Idag er det Daniella Ziano som er gæsteblogger. Jeg kender Daniella fra hendes salon, og så skrev jeg for et par uger siden et indlæg om tatoveringer og piercinger om det kunne bliver for meget. Daniella har en del tatoveringer og har også haft flere piercinger, derfor synes jeg hun er interessant at have på som gæsteblogger. Jeg synes det er et rigtig spændende emne om det kan blive for meget til piger, jeg har som jeg skrev sidst selv en grænse, men det er mega spændende at se en kvinde som Daniella udsmykke sig krop så fint.

Daniella

Hvor gammel var du, da du fik din første tatovering?

Jeg fik tidlig en fascination af tatoverings kunsten, og jeg startede allerede som 14 årig med at dekorere min krop med den klassiske tribal på lænden.

Har du en grænse med tatoveringer/Er der nogen du har fortrudt?

Jeg har altid været meget spontan, og jeg springer hurtig ud i et tatoverings projekt hvis jeg synes, jeg har fået en fed ide. Jeg lever i nuet og fortryder ikke de ting jeg får lavet, har da fået lavet nogen som jeg med årene ikke synes hittede mere, så blev de bare fixet med noget nyt oveni. Lige nu er min grænse, at jeg ikke vil have mere i ansigt og hænder, men jeg har planer om at få dækket mere på kroppen.

Hvordan reagere folk på dine tatovering f.eks dem du har i ansigtet?

Jeg synes ikke, jeg har fået negativ respons på den måde jeg har valgt at se ud på når folk henvender sig, men der vil altid være nogen som ikke forstår det, men skal der os være plads til – hvis man vælger et anderledes udtryk, skal man os kunne håndtere folk har deres mening om det er negativt eller positivt.

Hvor langt vil du gå med plastik kirugi, botox osv.?

Grænsen for plastik kirurgien ved jeg ikke om jeg har – bare man holder det sobert og ikke ødelægger sig selv. Jeg synes bare, man skal gå efter hvad der gør en glad. Jeg arbejder i skønheds branchen, og snakker hele tiden med kvinder om netop disse ting. Jeg ser hvor godt kvinderne får det, hvis de får rettet op på de ting de måske har været utilfredse med i en stor del af deres liv. Det er bare en hårfin balance, og det er ikke alle der kan styre det, og det kan ende med at blive en besættelse og det kan blive farligt.

 Kan det blive for meget? -Hvad er skønhed for dig?

Skønhed betyder meget for mig, jeg har siden jeg var helt ung vist at jeg ville arbejde i en branche, hvor jeg kunne få lov at få det bedste frem i kvinder. Startede i en alder af 16 år på frisør uddannelsen, og står idag med 2 klinikker hvor vi har et bred udvalg af behandlinger indenfor hår, negle, vipper, spraytan, permanent makeup, botox og restylane.

Daniella

Hvis du vil i kontakt med Daniella kan du kontakte hende på Facebook: Daniella Ziano Extensions Kbh.

Tusind tak for dine tanker omkring hele skønheds området, tatoveringer og pieringer.

Jeg synes det er fedt du er så modig og står så meget ved dig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på "Med eller uden Bh?"