Ude i virkligheden

Gæsteblogger Danni Sigen, FUCK idealerne, DU er ikke dem, og du skal heller ikke være det

Dagens gæsteblogger er kendis frisøren Danni Sigen. Danni har ordnet hår på stjerner som selveste Debbie Sledge fra søster gruppen Sister Sledge. Af danskere har han et hav af realitystjerner, jetsettere og andre danske kendisser, et lille uddrag: Anna David, Audrey Castañeda, Lisa Lents, Gustav og mange flere. Danni er også skribent og skønheds ekspert for magasinet               GO´BEAUTY.

Nu skal I møde Danni som gæsteblogger, og høre lidt mere om hvorfor han er havnet der hvor han er i skønhedsbranchen.

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i frisør faget og skønheds branchen?

Det blev jeg I en ret tidlig alder, jeg har altid været kreativ og lidt ekstrem I min påklædning, jeg begyndte tidligt at skille mig ud, og da jeg så en dag I 8. Klasse sad og talte med min studie vejleder, om hvad var JEG god til, det var IKKE matematik, det var bestemt IKKE skriftlig dansk, men jeg var kreativ. Så vi blev ret hurtig enige om, at jeg skulle prøve frisør faget, som bro bygning, det var mig fra dag 1, jeg startede derefter lige efter 9. Klasse. Jeg kæmpede for at få et læreplads og så en dag, faktisk skrevet I en sang til min 18 års fødselsdag fik jeg den. Jeg skulle I lære I Gupi + Xylyx v/ Thomas Hansen & Dorte Glad, min drøm var gået I opfyldelse. Siden har jeg haft travlt ;-).

Hvad er skønhed for dig?

Skønhed for mig er at du er ærlig over for dig selv, og at du er tilfreds med hvad du ser I spejlet, FUCK idealerne, DU er ikke dem, og du skal heller ikke være det, DU skal nemlig KUN være dig. Ingen andre er gode nok til det, for der er DU nemlig den bedste, lige meget hvad.

Hvordan følger du med hårmoden og hvad er det hotteste lige nu?

Jeg for min inspiration via gade billedet, instagram og andre sociale medier, jeg bliver sindsyg inspireret af alle andre, og det er ikke sikkert at det lige er fru. Jensens læder jakke der inspirere mig, MEN den kan få mine tanker til at tænke på noget der gør. Her til vinter er petroliums blå og mint grøn ret moderne.

Hvad er dit råd til dem som gerne vil åbne deres egen salon?

Spring ud I det, hvis ikke du gør, så er der en anden der gør, hvad er det værste der kan ske? By the way, Danmark har brug for Iværksættere, så tro på din drøm og lev den :-).

Hvad et dit bedste skønheds tip?

Mit bedste skønheds tip er, at DU skal finde ud af hvad skønhed er for dig. Når at du ved det, så finder du langsomt ud af hvordan du fremhæver dine gode sider, og skjuler de mindre heldige. Jeg har eksempelvis utrolig store læg muskler, det tog mig rigtig rigtig mange år, at acceptere. De fleste kender mig blandt andet, som ham frisøren der altid har shorts på med store lægge fra Se & Hørs Mode Politi. Hmmm ja det korrekt, men det startede jeg faktisk først på for ca 2 år siden, før det havde jeg ALTID lange bukser på, for jeg ?skammede? mig over mine kæmpe lægge, så prøvede jeg at have shorts på, og opdagede hurtigt, at de fleste lige pludselig kompletterede mine kæmpe lægge, og nu går jeg nærmest ikke uden for en dør I lange bukser, JEG ELSKER SHORTS! Og JEG ELSKER MINE KÆMPE LÆG MUSKLER! Så mit råd er; Find dig selv, og dyrk det du finder tiltalende, det kan sagtens ændre sig med årene, men det vigtigste er, at du syntes, at DU er smuk ??.

julianeaxen.com

Tusind tak til Danni for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil følge Danni finder du ham på facebook her: Danni Sigen Sundhed/Skønhed

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude i virkligheden