2 vejning hos diætisten, har jeg tabt mig?

Gæsteblogger Elisa Lykke, Smid den klichefyldte ‘jeg vil lave TV’ langt væk, man hører det for tit og det larmer negativt at man ikke er mere specifik.

Dagens gæsteblogger er Elisa Lykke, Elisa arbejder som caster og med Pr, Elisa er super dygtig, og derfor har jeg inviteret hende til at være dagens gæsteblogger. Elisa fortæller om tv branchen og hvad hun drømmer om at lave om 5 år.

Elisa Lykke

I jobbet som caster møder du utrolig mange forskellige typer mennesker, kan det ikke være svært at skille folk fra?

At være caster kræver en stor portion filter og en stor kærlighed til menneske typer. Samtidig skal du have sans for mennesker og stor situationsfornemmelse. Har du de redskaber med dig i arbejdet som caster er det faktisk ganske nemt at udvælge og fravælge folk og typer. Ofte går man jo også efter nogle helt specifikke typer afhængigt af TV formatet , reklamenfilmen el. lign man caster til.’

Du er selvstændig, hvilke råd vil du give andre der gerne vil være selvstændige?

Gør dig umage, vis at du VIL det og mener det, forebered dig på perioder der kan virke stille, tro på dig selv og dit ‘koncept’, gør dig unik og slå dig sammen med folk der kan ting du ikke kan’ Udvis selvsikkerhed krydret med ydmyghed Det klæder de fleste! Positiv energi, charme, klogskab og stor hjælpsomhed er også vejen frem for at klare sig som selvstændig.!

Du har arbejdet i medie branchen i mange år, er det ikke en meget overfladisk verden? 

Jeg elsker mit arbejde og branchen. Hvis jeg synes den var overfladisk ville jeg ALDRIG arbejde i den. Jeg tror man forveksler overfladisk med hurtigtkørende. Man møder mange mennesker på kort tid, på produktioner som varer 1 måned eller 2 og så er man videre til næste projekt. Så nej det er ikke overfladisk, det er en spændende, nuanceret og ambitions rig verden, hvor mange møder mange nye mennesker hele tiden, uanset hvilken branche man er i er det vel begrænset hvor mange nære venskaber man opbygger!?’

Hvad er dit bedste råd til folk der gerne vil lave tv? 

Det er efterhånden blevet ethvert ungt mennskes standard bemærkning ‘jeg vil gerne lave TV’- og det ærger mig lidt at man ikke er mere målrettet og selektiv omkring sit budskab. At ‘lave TV’ er mange ting. Man skal gøre op med sig selv hvad man præcist vil indenfor den store branche. Vil man selv være en stjerne foran kameraet? Hvis ja, er det så som realitydeltager, journalist eller vært? Har man talentet? Vil man være bag kameraet som fotograf, lydmand, produktionsleder, caster eller grafiker? Mit råd er at gøre sit ønske præcist og derefter gå efter det job som man synes er fantastisk og man har selverkendelse nok til at se sig selv som det valgte. Smid den klichefyldte ‘jeg vil lave TV’ langt væk, man hører det for tit og det larmer negativt at man ikke er mere specifik.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Hvor jeg er nu, jeg er landet på den helt rigtige hylde – derfor vil jeg fortsætte med at caste til TV branchen, lave store events, have udvidet Nicklas Bendtners charity fond Rich Without Money til noget større og vil i den grad også have udvidet mit PR agentur til noget langt større med flere klienter.

Elisa Lykke

Tusind tak til Elisa for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil følge Elisa kan du finde hende på facebook her: Elisa Lykke 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 vejning hos diætisten, har jeg tabt mig?