Gæsteblogger Frisør Mette Tornsberg, “L.O.C. frisuren med maskinen ryger ud”

Idag har jeg min frisør Mette Tornsberg på som gæsteblogger. Jeg fik anbefalet Mette af en veninde, da jeg stod med et hår der var den rene katastrofe, Mette reddede mig, og det glemmer jeg hende aldrig for. Mette er den frisør jeg nogensinde har været hos, der går så meget op i at ens hår bliver lige som man vil have det. Mette får mig altid til at føle mig godt tilpas, og jeg er fuldstændig tryg ved at overlade mit lidt vanskelige hår til hende.

Mette Tornsberg

Hvornår blev du interesseret i frisør faget og skønheds branchen? 

Min Fars kusine var frisør, og jeg var med i hendes salon da jeg var helt lille, derudover klippede min Mor også, hun er et naturtalent så naboer, venner og mit hår ordnede hun. Derfor er jeg  født og opvokset med frisør faget helt inde på livet. Jeg var kun 4 år gammel, da jeg sagde til min mor at jeg ville være frisør. Mine Barbie dukker har også måtte lade lokkerne falde jeg klippede og klippede 🙂

Hvad er skønhed for dig? 

Skønhed for mig er mange ting både tøj, hud og hår, men jeg lægger naturligvis først mærke til folks hår. Jeg synes håret er folks visitkort udadtil og derfor er det så vigtigt at det er velplejet og ser sundt ud, for det sender et signal om overskud, velvære og at du gør noget ud af dig selv. Men jeg er lidt arbejdsskadet, for jeg kan f.eks ikke se en fodboldkamp uden at lægge mærke til spillernes hår, ahh kunne han ikke få en ny frisure eller han trænger til en hårkur :-).

Hvordan følger du med hårmoden og hvad er det hotteste lige nu?

Jeg er tit i Milano hvor jeg bliver undervist af de dygtigste frisøre i hele verden, når jeg kommer hjem underviser jeg herhjemme til andre frisører. Jeg er tekniker i farver for mærket Milkshake og underviser også med de nyeste klippeteknikker fra udlandet, så dette gør også at jeg bliver nødt til at følge med. Milkhake er et Italiensk produkt, og det er parbenefrit og uden sulfat og sls, folk bliver mere og mere bevidste om disse ting, og især italienerne vil ikke have produkter i deres hår som ikke er fra en grøn linje.

Det hotteste lige nu er pastel farver i håret, og ombre bruges også stadig i mange forskellige nuancer. Til sommer skal mændende til at have lidt længere hår, så LOC frisuren med maskinen ryger ud, det samme gælder hvis man er kvinde vi skal gerne have langt hår, og hvis man ikke har det er det jo fantastisk at der findes extensions.

Hvad er dit råd til dem som gerne vil åbne deres egen salon?

Det vigtigste når man åbner en salon er at have styr på ens kontrakter, det kan være en god ide at få hjælp af en advokat, så man gør det rigtige fra starten af. Lav din salon unik så du skiller dig ud, er du selv vild med undercut looket lav en salon med grafitti på væggene, og er du til nips og blomster så laver du en mere romantisk salon, kunderne kan også godt lide saloner der skiller sig ud fra mængden. Jeg synes det er meget vigtigt at salonen bliver personlig, den skal passe til en, og man skal føle sig lige så meget hjemme som i ens eget hjem. Sidst men ikke mindst husk at lytte til dig selv når du starter op, man kan godt have en tendens til at lytte til for mange mennesker følg din mavefornemmelse.

Hvad et dit bedste skønheds tip?

Brug de rigtige hår produkter, Milkshake kan benyttes af alle hårtyper, hvilket er en kæmpe fordel. Du skal stole på din frisør og deres vejledning, køb endelig ikke de stribede i Matas eller billige produkter i Føtex der er en kæmpe forskel.

Tornsberg Frisør

Tusind tak til Mette for at lade os komme lidt tættere på hende, og  for at fortælle om hendes baggrund for at være københavns dygtigste frisør  ?

Hvis du vil følge Tornsberg Hairstyle Copenhagen kan du finde dem på facebook her: Tornsberg Hairstyle Copenhage

Du kan også læse om salonen på deres hjemmeside: Tornsberg Hairstyle Copenhagen

Mette

2 kommentarer

 • Godmorgen kære Juliane.

  Hvad sker der mon i dit liv? Synes du har gang i mange projekter og sælger ud.

  Har du brug for en lille pustepause med inspiration, så starter Ledreborg Livsstilsmesse på torsdag og kører weekenden over.

  Vi har skaffet en bunke fribilletter til messen, som du kan vinde på Marias blog, blot tryk på mit navn, så ender du ved fribilletterne:-)

  Pøj pøj til du og dine drømme.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Tina!

   Det er så rart at få ryddet op indimellem 🙂

   Jeg kan desværre ikke denne weekend, men håber det bliver hyggeligt.

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Malene Lykke fra Et ton cash, "Det er det værste ved reality, man skal hele tiden sættes i bås"