Luksus dag ovenpå nogle hårde dage

Gæsteblogger Helle Lillelund, De der tror de er kommet til paradis hvor det regner med “guld”, og det hele er et ta selv bord! Dem har vi ikke brug for og de kan få en retur billet hjem hurtigst muligt!

Idag har jeg skønne Helle Lillelund på som gæsteblogger, jeg kender Helle fra facebook og jeg synes Helle har en fantastisk energi og udstråling. Helle er 32 år og er en kvinde med begge ben solidt placeret i den jyske muld. En liberal pige med ben i næsen som også arbejder som model. Nu skal I møde Helle, og høre om hvilke fordomme Helle møder i sin hverdag og hvorfor hun er blevet politisk aktiv!

Helle Lillelund

Hvordan ser en almindelig hverdag ud for dig?

En almindelig hverdag. I min verden er der meget lidt der går ind under kategorien “normal”. Jeg starter kl. 06.00 med at træne fitness, det er det bedste tidspunkt for mig. Er udpræget A menneske. Derefter står den på enten Aarhus, København eller Holstebro på de Bergske blade, der arbejder jeg som freelance salgskonsulent.

Hvad fik dig til at blive politisk aktiv?

Har en far der altid har været vild med at diskutere og debattere ikke mindst politik. I min fars familie har politik ofte været et emne vi har brugt mange timer på, så det blev en del af mig og hænger ved:). Er politisk aktiv indenfor Venstre. Har altid brændt for politik! Gamet tænder mig på godt og ondt! Om jeg ønsker at blive politikere? Det gør jeg, men ikke for hver pris og ikke ?bare? for at være det! Vigtigt at have et budskab. At have nogle mærkesager. Levebrødspolitikere bliver jeg aldrig! Jeg er en selvstændig pige der ikke er bange for at sige min mening og er altid klar på en debat (i en saglig tone naturligvis)! Jeg brænder for at hjælpe de psykiske svage i samfundet, de der ikke selv formår! Holder af ordsproget ?man skal yde for at nyde?, det sagde min farfar altid til mig, det hænger ved! Med hensyn til udlændingedebatten. Folk med anden herkomst er velkommen, hvis de vil integrere sig på lige vilkår med os andre. De der tror de er kommet til paradis hvor det regner med ?guld?, og det hele er et stort ta? selv bord, har vi ikke brug for! De kan få en retur billet hjem hurtigst muligt!

Bliver du mødt af nogle fordomme indenfor politik når du også er model?

Fordomme? møder jeg ofte. Jeg tænker det desværre kan være et problem, hvis du har udseendet med dig og samtidig er en klog og skarp pige. En udfordring jeg tager med sindsro.

Hvad er dit råd til unge der gerne vil være selvstændige og få deres navn ud i dk.?

Først og fremmeste: altid være tro mod dig selv! Dit bagland er vigtigt. Vi har alle brug for støtte i med og modgang ikke mindst. Have begge ben placeret solidt på jorden. LYT til gode råd og være ydmyg. Det er ingen skam at bede om hjælp! Tværtimod.

Hvor ser du dig selv om fem år?

Om 5 år er jeg i udlandet. Gerne et varmt sted, jeg fryser altid og elsker sol og varme 😉 mon ikke jeg har fundet manden i mit liv, en mand med ben i næsen der kan holde mig lidt i “snor”. Som er en selvstændig person. Et kærligt menneske:-) Børn kommer hvis det kommer, ingen hast! Jeg lever livet, også uden børn:-)

Helle Lillelund

Tusind tak til Helle fordi hun vil være dagens gæsteblogger.

Hvis du vil følge Helle kan du finde hende på facebook: Helle Lillelund

1 kommentar

  • Claus Bodenhoff

    Jeg kender Helle Lillelund særdeles godt, og kan bekræfte at hun er den hun er og den hun udgiver sig for at være, – nemlig et fantastisk menneske med hang til at gå efter dem der går ved siden af. Afstanden mellem Holstebro og Nordsjælland klares flittigt via facebook.

    Respekt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus dag ovenpå nogle hårde dage