Hvad der dog kan ske på et år

Gæsteblogger Jette fra Mig og min mor, Min fedme operation er nok noget af det sværeste valg jeg har truffet

Dagens gæsteblogger er Jette fra programmet Mig og min mor. Jette deltager i programmet sammen med sin datter Jessica, de har været med i en del sæsoner nu, og jeg synes de har et fantastisk forhold, og står frem med mange private ting, hvilket jeg har utrolig stor respekt for. Nu kan du komme lidt tættere på mor Jette 🙂

julianeaxen.com

Hvad har det betydet for dig at lave reality tv?

Det har betydet at jeg har været rigtig meget sammen med Jessica og vi har haft de sjoveste og skønneste oplevelser tæt på , og vi vil altid have vores fælles drømme og minder uden for vores almindelig hverdag.

Hvilke konsekvenser har det haft negativt? Hvad har det givet dig positivt?

Jeg har mødt meget misundelse bla: blandt andre reality deltager ,og det er svært at have med at gøre. Men vi har haft masser af gode oplevelser på kort tid, og Jessica og jeg er blevet så glade for at være med i Mig og Min Mor, vi har også været med i 4 1/2 år, og det er blevet en del af vores liv, samtidig har jeg lært en masse skønne menneske at kende.

Vil du gerne fortsætte med at lave reality tv?

Jeg elsker at lave Reality tv, og jeg ønsker stadig i fremtiden at være med i det.

Hvad er det bedste du har gjort for dig selv i livet? Og hvad er det sværeste valg du har truffet?

At jeg har fået 2 skønne børn har betydet alt for mig, og være med til at forme og vejlede 2 små mennesker til gode voksne, som også skal ud i verden, og opleve verden på deres måde og jeg vil altid være der for de 2 Jeffrey og Jessica, tak fordi i er til. Min fedme operation er nok noget af det sværeste valg jeg har truffet, da man på forhånd ved, at man kan dø under operationen, og der resten at mit liv kan komme komplikationer til, og her vil jeg sige, at jeg har indtil videre været utrolig heldig med min operation.

Hvad er din største drøm?

Min største drøm er at blive meget gammel og samtidig klart at kunne følge med tiden og være en del af mine børns liv så længe så muligt. Dertil skal siges, at jeg elsker livet, og bruger livet for det meste som en stor legeplads.

julianeaxen.com

Tusind tak til Jette for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil se mere til Jette finder du hende her:

Facebook: Jessica Priscilla og Mor Jette

Instagram: denrigtigemorjette

You tube: Jessica Priscilla og Mor Jette

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der dog kan ske på et år