Dag 3 på N 38

Gæsteblogger Karina Christiansen. Karina taler ud om sit forhold til Dennis Knudsen og deres fælles barn

Idag er det Karina Christiansen der er dagens gæsteblogger, Karina står frem og fortæller sin historie omkring forløbet med Dennis Knudsen og deres inseminering og fertilitetsbehandling.

Karina og Dennis Knudsen

Hvor længe har du kendt Dennis og Hvordan fandt du og Dennis ud af I skulle have et barn sammen?

Dennis og jeg har kendt hinanden i 3 år. Jeg startede i fertilitets behandling i 2011 alene, og gennem en fælles bekendt, kom Dennis på tale. En aften ringede telefonen, det var Dennis i den anden ende, vi mødtes et par gange og talte det hele igennem og fandt hurtigt ud af, at det var os ser skulle prøve det her sammen, da vi begge inderligt ønskede at blive forældre ??.

Er der en kontrakt imellem dig og Dennis?

Da Dennis og jeg startede behandlingen op sammen forelå der ingen fast aftale eller kontrakt. Dennis vidste godt, at muligheden for at jeg fandt en kæreste var der, derfor lød aftalen på, at vi tog en behandling af gangen.

Dennis har udtalt til medierne at du er gået under jorden med hans barn, hvordan har du det med det?

At Dennis nu har udtalt i se og hør samt BT, at jeg er gået under jorden, og har taget hans barn, kan jeg kun grine af, det som er blevet skrevet kunne ikke være en større løgn, jeg er simpelthen målløs over at en voksen mand, kan finde på at udtale sig sådan. Jeg kunne have valgt at stå frem og udtale mig og give min historie, men nægtede og give se og hør min side af sagen, da man ikke kan regne med at det man siger, er det som bliver trykt, og jeg har altså andre at passe på omkring mig, ikke bare min familie skal jeg tænke på, men også min søn.

Men ærlig talt så blev jeg rigtig ked af det og utrolig skuffet over, at en mand på 51 år, kan finde på at udtale sig på den måde, når man tænker på alt hvad vi har været igennem, ikke mindst mig. Alle samtlige undersøgelser, at skulle stikke sig selv i maven hverdag med hormoner, fylde sig med piller, den ene smertelige ægudtagning efter den anden, og ikke mindst alt det følelsesmæssige ved siden af, det tager enormt hårdt på ens psyke.

Kan det være Dennises barn?

Det er ikke Dennis barn, jeg bærer rundt på!

Hvornår var sidste inseminering? 

Vores sidste ægudtagning ses på dette billed som er taget den 26 feb 2014, desværre lykkedes det ikke.

Karina og Dennis Knudsen

Har Dennis og dig kontakt idag?

Dennis og jeg har i øjeblikket ingen kontakt. Jeg ved godt, han siger han ikke kan få fat på mig, men han kunne jo bare svarer tilbage på mine sidste beskeder jeg har sendt ham, og ville han virkelig i kontakt, ja så ved han jo hvor jeg bor, og kan altid komme og banke på døren :-). Vi kunne have fået afsluttet vores forløb På en rigtig god måde, som vi egentlig osse skylder hinanden, efter alt den tid vi har prøvet. Jeg forstår godt hans frustration og at han er ked af det, selvfølgelig gør jeg det, det er da pisse hamrende ærgerligt, at jeg ikke blev gravid da vi prøvede sammen. Men det nytter ikke at se sig sur på mig fordi det ej lykkedes for os. Jeg har altid set Dennis som en utrolig dejlig og kærlig mand med hjertet det rette sted, og tænker utroligt nok stadig det samme, bare synd at jalousi og misundelse kan få folk til at gøre og sige rigtige dumme ting.

Det mest komiske er nok her, er at han udtaler til se og hør for en uge siden, hvor ked af det og frustreret han er. Men i billedbladet samme uge, fortæller han har taget 12 kilo på pga af for meget fest, druk og sjove byture i det her år …..! Nu er det jo ikke fordi Dennis har været der hele vejen igennem mht fertilitetsbehandlingen de sidste par år, så jeg vil lige bruge et par ord på at vise min enorme taknemlighed til mine helt igennem fantastiske venner og veninder og ikke mindst min søn, som har været der for mig hele forløbet igennem og stadig er der. Af hjertet tak ??.

Karina og Dennis Knudsen

Tusind tak til Karina for at dele sin historie med ??.

Hvis du vil følge Karina på facebook kan du finde hende her: Karina Bostrøm Christiansen

 

1 kommentar

  • Ingelise Herlufsen

    Som altid sagt sandheden har to sider.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 3 på N 38